Renault Zero Emission


Geen uitstoot? Ervaar ‘het nieuwe autorijden’ met één van de volledig elektrische Renault’s.

Autobedrijf Bochane is ZE dealer voor Renault wij leveren de volledig elektrische Renault Twizy, de ZOE en de grijs kenteken Kangoo Z.E.. Zero Emission wil zeggen: volledig elektrisch en dit levert de nodige voordelen voor u op!

Geluidloos, krachtig en lichtvoetig rijden de volledig elektrische Renault’s over de weg. Dit is autorijden op z’n best. Ze zijn snel. Ze zijn stil. Ze zijn leuk. Schakelen hoeft niet meer, dus dat rijdt ook ongelooflijk relaxed. De elektrische Renault’s maken waar wat hun uiterlijk belooft: fun on the road! Zero Emission, een milieu bewuste keuze om stil en zuinig auto te rijden.

TWIZY
De volledig elektrische Renault Twizy: hiermee mag je al de weg op vanaf 16 jaar! Deze twee-zitter is leverbaar vanaf € 7.590,-.
Meer TWIZY informatie

ZOE
De meest sensationele eigenschap van de ZOE is dat de auto superstil rijdt. Zelfs bij voluit accelereren is er geen motorgeluid. Slechts het rollen van de banden op de weg en zacht windgeruis maken hoorbaar dat de auto rijdt. De gerieflijke stilte maakt het rijden zeer aangenaam. Om voetgangers te attenderen op de naderende auto is er tot 30 km/uur een automatisch werkend waarschuwingsgeluid hoorbaar. Dat meldt op vriendelijke wijze dat de ZOE nadert. U kunt kiezen uit drie geluiden. Bij hogere snelheden (meer dan 30 km/uur) maken de banden voldoende geluid om voetgangers en fietsers te waarschuwen.
Meer ZOE informatie

ZOE actie

KANGOO Z.E.
Deze volledig elektrische bedrijfswagen van Renault is ideaal in het stadsverkeer. Bij bezorging in het centrum is het een groot voordeel dat deze bedrijfswagen stil is en geen uitstoot heeft. De Kangoo Z.E. is 100 % elektrisch en voordelig in gebruik. U betaalt gemiddeld slechts € 4,- stroom per 100 km!
Contactformulier

Proefritformulier

Heeft u interesse in een proefrit? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
  • :
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

*De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Getoond model verkrijgbaar tegen meerprijs. Schrijf- en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-262 42 63.

Bochane Renault scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 5186 beoordelingen
Bekijk reviews