40 Renault Clio fans bij Bochane Lelystad

Blog

Blog40 Renault Clio fans bij Bochane Lelystad

[vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Bochane Lelystad stelt op zondag 5 november 2017 de vestiging beschikbaar voor een meeting van Clioclub Nederland. De meeting is de laatste van het seizoen en zal van 11:00 tot 16:00 duren.

Al twee keer eerder vond er een Clioclub meeting plaats bij Bochane. Zowel in 2012 als in 2015 kwamen de leden samen bij de vestiging in Almere. Dit jaar zal de meeting plaatsvinden bij Bochane Lelystad.

Tijdens de meetings wordt onder het genot van een lekkere lunch ervaringen uitgewisseld en bewonderen de leden elkaars Clio. Daarnaast zijn er ook verschillende activiteiten georganiseerd. Zo worden parkeerdeukjes verwijderd door Mobile Car Restyler en wordt er een workshop georganiseerd. In deze Poetsfreaks Detail Clinic krijgen de liefhebbers uitleg over het perfect poetsen van de auto. Uiteraard wordt dit daarna uitgebreid op de eigen Clio’s in de praktijk gebracht.

Clioclub is een fanclub voor eigenaars van de Renault Clio. De club is in 2002 ontstaan als internet forum Clioclub Holland. Al snel groeide het aantal leden en werden er meetings georganiseerd. In 2008 is het forum na een cyberaanval compleet opnieuw opgezet als Clioclub Nederland. Door de jaren heen zijn ruim 10.000 Cliorijders lid geweest, waarvan er op dit moment nog ruim 3000 forumleden actief zijn. Op de meeting in Lelystad worden 30 deelnemende auto’s en ca. 40 leden verwacht.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

5128x bekeken Ellen Dijkshoorn

Reacties zijn gesloten.

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding

Meer blogs

Dacia Sandero is de bestverkochte auto van Europa

Dacia Sandero is de bestverkochte auto van Europa

Lees verder
0x bekeken Team Bochane
Review Fiat 600: La grande dolce vita

Review Fiat 600: La grande dolce vita

Lees verder
0x bekeken Danny Vleugel
Top 5 mooiste autoroutes van Europa

Top 5 mooiste autoroutes van Europa

Lees verder
0x bekeken Team Bochane