De nieuwe Renault Captur gaat voor het leven

Header Renault Captur 2024

De nieuwe Renault Captur gaat voor het leven

De uitermate populaire B-segment Crossover van Renault is vernieuwd. Zowel van binnen als van buiten draagt de nieuwe Renault Captur, de nieuwste designstijl van ontwerper Gilles Vidal. Compact van buiten en ruim van binnen, is de Renault Captur de “voiture à vivre” (auto voor het leven) binnen Renault.

Vernieuwing van binnen en buiten

Het eerste dat opvalt aan de Renault Captur is de nieuwe neus. De koplampen zijn standaard voorzien van ledverlichting. Daarnaast zijn de daglichten (bekend van de Renault Clio) overgenomen. De diamantvorm van de lampen is doorgezet in de gladde maar agressieve grille in combinatie met het nieuwe logo.

Renault Captur 2024

Aan de achterzijde zet deze vorm zich door in de lampen die doorlopen in de achterklep. Wanneer deze achterklep is geopend, gaat het positieve verhaal verder. De Renault Captur heeft namelijk maximaal 616 liter bagageruimte, één van de beste in zijn klasse. Omdat de achterbank 16 centimeter verschoven kan worden, is er keuze voor extra bagageruimte of beenruimte.

Luxe krijgt een nieuwe definitie in de Captur, want er is geen leer of chroom te vinden. De stoelen zijn 100% gemaakt uit gerecyclede materialen. In de gloednieuwe Esprit Alpine uitvoering is maar liefst 26% van de gehele cockpit van gerecycled materiaal.

Full Hybrid en Esprit Alpine uitvoering

Het grote nieuws is de komst van het OpenR link-multimediasysteem naar de Renault Captur. Hiermee past het 10,4 inch multimediasysteem zich aan het bestuurdersprofiel en ontwikkelt zich op basis van jouw behoefte. Voeg Apps toe, pas de achtergrond aan en geniet van de functionaliteit van Google integratie zoals Google Maps.

Onder de motorkap is de vernieuwde E-Tech full hybrid 145 motor. Door gebruik te maken van twee elektromotoren en een 94 pk benzinemotor, is sportiviteit en zuinig rijden beide mogelijk. Als er wordt gereden met de navigatie, kiest de elektromotor voor de meest gunstige momenten om aan te slaan. Dankzij E-Save is het mogelijk om tot 40% van de batterijcapaciteit te behouden. Een ideale functie voor als er gereden wordt naar een stad.

Renault Captur 2024 interieur

Combineer je de E-Tech full hybrid 145 met de nieuwe Esprit Alpine uitvoering, dan wordt de sportiviteit nog meer benadrukt. De Franse Tricolore is verwerkt in het sportieve stuur en de stoelen. Aan de buitenzijde zorgen de agressieve 19-inch velgen in combinatie met de 225/45 Michelin banden voor een sportieve wegligging.

De nieuwe Renault Captur staat gepland om voor de zomer in de showroom van Bochane te staan.

Renault Captur rijdend

1485x bekeken Team Bochane

Reacties zijn gesloten.

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding

Meer blogs

Renault Symbioz, ruimte maakt het leven makkelijk

Renault Symbioz, ruimte maakt het leven makkelijk

Lees verder
767x bekeken Team Bochane
De nieuwe Mitsubishi ASX: gemak met garantie

De nieuwe Mitsubishi ASX: gemak met garantie

Lees verder
999x bekeken Team Bochane
Einde BPM-regeling ondernemers op bedrijfswagens

Einde BPM-regeling ondernemers op bedrijfswagens

Lees verder
859x bekeken Team Bochane