Nieuwe Nissan Qashqai heeft nog meer luxe

Bochane Nissan Qashqai 2024

Nieuwe Nissan Qashqai heeft nog meer luxe

De Nissan Qashqai is sinds de introductie in 2007 een van de bestverkochte crossovers ter wereld. De derde generatie zet deze trend voort, dankzij 350.000 verkochte exemplaren in Europa in de afgelopen drie jaar.

Scherper design en verbeterd infotainment plaatsen de nieuwe Nissan Qashqai op een nog hoger niveau.

Nissan Qashqai 2024

Scherper design

Als trendsetter binnen de Nissan-familie heeft de Nissan Qashqai altijd vooropgelopen op het gebied van design. De nieuwe gelagerde grille strekt zich breder uit over de voorzijde om de scherpe lijnen van de crossover te accentueren.

De koplampen zijn verbeterd dankzij adaptieve grootlichtassistentie in combinatie met een kleinere lichtunit. Het resultaat is een breder en betere lichtverdeling bij slechte omstandigheden zoals mist of regen.

Aan de achterzijde is de bumper nu standaard uitgevoerd in glanzend zwart of in de carrosseriekleur van de Qashqai. Hierbij is er keuze uit drie nieuwe kleuren. Pearl White geeft een bijzondere glans aan de auto die afhankelijk van de lichtinval een andere kleur geeft. Pearl Black is nu een nog diepere en rijkere zwarte kleur dan voorheen en een nieuwe kleur genaamd Deep Ocean.

Deze metallic donkerblauw/groene kleur geeft de auto een luxe uitstraling die goed past bij de nieuwe look.

Meer luxe + N-Design uitvoering

Om nog meer een gevoel van luxe te creëren in het interieur, is op de duurdere uitvoeringen Alcantara gebruikt. Dit zachte materiaal is onder andere te vinden op het dashboard, de portierpanelen, armsteunen en de opbergconsole.

Er is ook een compleet nieuwe uitvoering genaamd de Nissan Qashqai N-Design. In deze uitvoering zijn de stoelen bekleed met zwart leer en Alcantara inzetstukken. Sfeerverlichting is zowel voorin als achterin aanwezig, en het geheel wordt afgerond door unieke 20-inch velgen.

Veiligheid door techniek

De wereld staat nooit stil, daarom moet je kunnen vertrouwen op technologie. Daarom heeft de Around View Monitor als typische Nissan-technologie een aanzienlijke upgrade gekregen.

Voor nog meer zicht rondom de auto wordt het beeld van de vier externe camera’s gecombineerd om een vogelperspectief te creëren. Er kan ook gekozen worden uit één van de acht verschillende vaste camerastandpunten.

Diverse veiligheidssystemen zijn verder gekalibreerd voor een nog snellere reactie in het geval van een gevaarlijke situatie. Zo zorgen diverse ADAS ervoor dat jij en de mensen om je heen veilig aan het verkeer kunnen deelnemen.

Google Automated Services

Om de interactie tussen mens en machine soepel te laten verlopen, beschikt de vernieuwde Nissan Qashqai over Google Automated Services. Daarmee is Google Maps standaard geïntegreerd in het NissanConnect-infotainmentsysteem. Dankzij Google Assistant zijn enkele functies van de Qashqai met spraakcommando’s te bedienen.

e-POWER

Kies voor het beste van twee werelden dankzij e-POWER. Het gemak en comfort van een elektrische aandrijving met het snel tanken van een benzineauto. Deze unieke aandrijflijn is sinds 2022 revolutionair en geeft de benzinemotor de taak om elektriciteit op te wekken voor de aandrijving.

Hiermee ben jij comfortabel onderweg, zonder langere tussenstops die gepaard gaan met elektrische voertuigen.

1107x bekeken Team Bochane

Reacties zijn gesloten.

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding
+ Maak direct een werkplaatsafspraak

Meer blogs

Renault Symbioz, ruimte maakt het leven makkelijk

Renault Symbioz, ruimte maakt het leven makkelijk

Lees verder
767x bekeken Team Bochane
De nieuwe Mitsubishi ASX: gemak met garantie

De nieuwe Mitsubishi ASX: gemak met garantie

Lees verder
999x bekeken Team Bochane
Einde BPM-regeling ondernemers op bedrijfswagens

Einde BPM-regeling ondernemers op bedrijfswagens

Lees verder
859x bekeken Team Bochane