Occasion Lease Deal: De Tesla Model 3

Occasion Lease Deal: De Tesla Model 3

De Bochane Groep is constant in ontwikkeling. Dit is mede mogelijk door initiatieven die opgezet worden door de verschillende bedrijfsonderdelen binnen de groep. Bochane Lease heeft in samenwerking met het Bochane autobedrijf een nieuwe mogelijkheid opgezet voor occasion lease voor de zakelijke markt.

Tesla Model 3 met Occasion Lease vanaf €679,-

De eerste stappen zijn gezet om occasion lease aan te bieden vanuit Bochane Lease, de multi-brand leasemaatschappij binnen de Bochane Groep. Deze dienst is gestart met een populaire leaseauto onder rijdend Nederland, de Tesla Model 3. Vijf exemplaren zijn momenteel beschikbaar met een prijs vanaf € 679,-, dit is excl. BTW en op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar.

De Tesla Model 3 exemplaren zijn stuk voor stuk jonge occasions uit het jaar 2022 met achterwielaandrijving. Dankzij een WLTP bereik van 495 kilometer is er meer dan genoeg range om echt te genieten van elektrisch rijden. Daarnaast zijn de Tesla Superchargers wellicht wel de beste en snelste oplaadstations van Nederland. Het uitgebreide Tesla laadnetwerk in het land zorgt ervoor dat je bij een lege accu zo weer onderweg bent.

Het voordeel van zakelijke Occasion Lease

Het grote voordeel van zakelijk een occasion leasen via Bochane Lease, is dat alles is inbegrepen behalve de laadkosten. Dat betekent geen onderhoudskosten, verzekering of wegenbelasting. Je bent Allrisk verzekerd, dus mocht er schade ontstaan bij jou of bij de tegenpartij dan is het gedekt, zorgeloos onderweg dus.

Kies voor Bochane Lease

Wanneer je voor Bochane Lease kiest, dan kies je voor Zekerheid, Flexibiliteit en Gemak. Ons team lease specialisten zorgen vanuit een nieuw kantoor in Almere voor passende mobiliteitsoplossingen. Of dit nou zakelijke Occasion Lease of Full Operational Lease van een nieuwe auto is, Bochane Lease maakt altijd een passende deal. Bel 088 880 2501 of mail naar info@bochanelease.nl.

1296x bekeken Team Bochane

Reacties zijn gesloten.

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding

Meer blogs

Dacia Sandero is de bestverkochte auto van Europa

Dacia Sandero is de bestverkochte auto van Europa

Lees verder
0x bekeken Team Bochane
Review Fiat 600: La grande dolce vita

Review Fiat 600: La grande dolce vita

Lees verder
0x bekeken Danny Vleugel
Top 5 mooiste autoroutes van Europa

Top 5 mooiste autoroutes van Europa

Lees verder
0x bekeken Team Bochane