Tour de Thijs Dag 4 Almere-Nieuwegein

Tour de Thijs dag 4

Tour de Thijs Dag 4 Almere-Nieuwegein

Op de vierde dag van de Tour de Thijs, zal Thijs Bochane zijn eerste mijlpaal bereiken. De tiende vestiging in de Tour is de eerste etappe, van ABS Boekhorst Almere naar Jan van Mourik Utrecht. Deze vestiging is de eerste nieuwe locatie voor het Jan van Mourik concern. Een rit van net geen 40 kilometer brengt de rijders langs, Naarden, Bussum, Hilversum en uiteindelijk in Utrecht. Zoals altijd fietst Thijs niet alleen, hij wordt deze keer vergezeld door directiesecretaresse Sanne van Laar.

Etappe 8 ABS Boekhorst Almere – Jan van Mourik Utrecht

De eerste etappe geeft de fietsers een mooi begin van de dag. Het natuurgebied bij Almere is de eerste verrassing van de dag. Vanuit Flevoland gaat de tocht door naar Noord-Holland, waar Thijs en Sanne onder andere door het Media Park in Hilversum fietsen. Veelzijdigheid in omgevingen is wat de eerste etappe dan ook kenmerkt. Nog één korte eindsprint nadat de windmolens in Oud-Zuilen achter ons liggen en Jan van Mourik Utrecht is bereikt.

Op locatie blijkt al snel dat het assortiment aan auto’s zeer indrukwekkend is. Een kleine collectie aan exotische voertuigen, gaat gepaard met een hoop voordelige occasions. Service Manager Oadir Aouragh heet ons welkom in de vestiging, waar hij ooit jaren geleden is begonnen. Een wandeling door het pand laat zien dat iedereen goed gemotiveerd is en de nieuwe locatie een succes is bij de medewerkers. Om het werken nog leuker te maken, is er gekozen om een racesimulator neer te zetten. Voor het goede doel is er gekozen om het Prinses Maxima centrum te ondersteunen.

Na een goede lunch om weer op kracht te komen, is het tijd voor de teamfoto en om door te gaan naar de volgende stop.

Bericht bekijken

Etappe 9 Jan van Mourik Utrecht – ABS Boekhorst Coenen Utrecht

De volgende rit is een stuk minder ver dan de eerste. ABS Boekhorst Coenen Utrecht is slechts 3,8 kilometer fietsen en brengt ons onder andere langs de Douwe Egberts fabriek. Daar staat de fietsers naast een sterke koffiegeur, ook Arjan van de Berg te wachten. Als Clustermanager ontvangt hij Thijs en Sanne op in de vestiging. Sinds de overname in 2022 is ABS Boekhorst Coenen Utrecht, onderdeel van de Boekhorst familie.

Op de locatie werken momenteel veel zzp’ers, desondanks staat er een hecht team in de vestiging. Op het moment van schrijven zijn ze nog op zoek naar een nieuwe vestigingsmanager. Clustermanager Arjan weet de taken goed over te nemen en er heerst dan ook een positieve gedachte over de toekomst.

Hierna is het snel doorfietsen naar ABS Boekhorst Nieuwegein, voor de laatste vestiging van de dag.

Etappe 10 ABS Boekhorst Coenen Utrecht – ABS Boekhorst Nieuwegein

De laatste stop van vandaag brengt ons naar ABS Boekhorst Nieuwegein. Als één van de Tesla erkend schadeherstellers van Boekhorst Autoschade, staat ongeveer de helft van de vestiging vol met Tesla’s. Er is zelfs een vaste locatie, waar de elektrische voertuigen van het Amerikaanse merk volledig hersteld kunnen worden. Daar vinden wij ook een nieuwe wasstraat waar gretig gebruik van wordt gemaakt.

Thijs en Sanne zijn blij als het eindpunt te zien is, maar merken op dat het een erg mooie route is geweest. De vestiging in Nieuwegein is daarbij een mooie afsluiter, gezien de medewerkers graag vertellen wat ze doen aan werkzaamheden. De afsluiter is natuurlijk een teamfoto en dan is de dag alweer voorbij.

De volgende tour brengt de fietsers naar Culemborg, Geldermalsen en Tilburg.

822x bekeken Team Bochane

Reacties zijn gesloten.

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding

Meer blogs

Dacia Sandero is de bestverkochte auto van Europa

Dacia Sandero is de bestverkochte auto van Europa

Lees verder
0x bekeken Team Bochane
Review Fiat 600: La grande dolce vita

Review Fiat 600: La grande dolce vita

Lees verder
0x bekeken Danny Vleugel
Top 5 mooiste autoroutes van Europa

Top 5 mooiste autoroutes van Europa

Lees verder
0x bekeken Team Bochane