Trafic Business

Bochane Zakelijk

Bochane is er ook voor de zakelijke berijder. Met vragen over de vernieuwing, uitbreiding of het verduurzamen van uw wagenpark kunt u bij het zakelijke team van Bochane terecht. Bekijk wie er in uw regio actief is.


Bedrijfswagen acties

Renault, bott & Festool

Het jaar goed beginnen? Kies dan tot 31 maart voor een nieuwe Renault TRAFIC of MASTER en profiteer van € 1.400,- voordeel. Jouw nieuwe bestelwagen wordt dan afgeleverd inclusief kwaliteitsgereedschap van Festool ter waarde van € 650,- en richt jouw laadruimte in met bott met tot 50% voordeel.

Kies jouw accountmanager uit >

4 jaar gratis onderhoud

Kies voor een gratis onderhoudscontract voor een periode van 48 maanden. Onze adviseurs kunnen u er alles over vertellen!

Bekijk aanbod

Tot 5 jaar 0% rente op Flex Financial Lease

Ga voor financiële zekerheid en kies voor een nieuwe bedrijfswagen met 0% rente bij Flex Financial Lease van Renault.

Bekijk aanbod

Boxmeer & Nijmegen

Brian Wels
06 81 31 70 91
Brianwels@bochane.nl

De favoriet van Brian:
De Nissan E-NV200 is een volledig elektrische bedrijfswagen met voldoende ruimte voor al uw klussen! Met alle overheidssubsidies is deze bus zeer volledig aan te schaffen én u rijdt de hele stad rond met slechts één oplaadbeurt. Ik kom de bus graag eens laten zien!

Almere & Lelystad

Felix de Jonck
06 38 05 60 05
Felixdejonck@bochane.nl

De favoriet van Felix:
De vernieuwde Renault Master is echt een dijk van een bedrijfswagen! De configuratiemogelijkheden zijn eindeloos. Te veel om hier te typen, maar ik kom graag eens langs op de klus om een demonstratie te geven!

Ede, Veenendaal & Zeist

Kees van Dam
06 42 39 54 74
Keesvandam@bochane.nl

De favoriet van Kees:
Eigenlijk kan ik niet kiezen tussen de Trafic, Kangoo en Master! De bedrijfswagens van Renault hebben eindeloos veel configuraties en ik vind het vooral heel tof om met iedere professional de juiste bus samen te stellen.

Apeldoorn & Deventer

Koen Koers
06 14 24 60 06
Koenkoers@bochane.nl

De favoriet van Koen:
De Nissan E-NV200 is een volledig elektrische bedrijfswagen met voldoende ruimte voor al uw klussen! Met alle overheidssubsidies is deze bus zeer volledig aan te schaffen én u rijdt de hele stad rond met slechts één oplaadbeurt. Ik kom de bus graag eens laten zien!

Arnhem, Elst & Lochem

Martijn van den Bos
06 18 47 16 84
Martijnvandenbos@bochane.nl

De favoriet van Martijn:
De Nissan NV300 biedt voor iedere professional de juiste configuratie. Vraag naar de mogelijkheden!

Harderwijk & Zutphen

Peter Hoksberg
06 53 81 34 55
Peterhoksberg@bochane.nl

De favoriet van Peter:
Naast het aanbod van nieuwe bedrijfswagens hebben wij binnen Bochane ook de mogelijkheid om u van een gebruikte bedrijfswagen te voorzien. Onze actuele voorraad staat altijd in onze online showroom!

Voorraad

Super snel rijden!

Bochane Groep scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 11277 beoordelingen
Bekijk reviews