Vraag hier vrijblijvend een offerte aan voor een Dacia Duster

Dacia DUSTER TCe 100 ECO-G Essential

Vanaf: € 22.250,-*

Offerte met inruilauto Offerte zonder inruilauto

Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

  • Private Lease
    Alleen nog maar tanken!

  • Private Lease vanaf**: €439,- p/mnd

  • Incl. Onderhoud, verzekering, pechhulp en meer…

  • Private Lease aanvragen

Dacia Flex Choice deal!

Met verlengde garantie en een onderhoudscontract heeft u de komende jaren geen zorgen over onderhoudskosten (Vraag naar de voorwaarden)

Kies voor Flex Choice
  • Maak uw keuze:
  • Flex Choice Premium
  • Flex Choice Smart
  • Flex Choice Essential

Dacia DUSTER

De nieuwe Dacia Duster 

De Dacia Duster is vernieuwd en nu verkrijgbaar bij Bochane! De stoere SUV is moderner maar heeft nog steeds alle avontuurlijke kwaliteiten die hem geschikt maken voor elk terrein.

Het herkenbare exterieur van de Duster is aangevuld met een stoere grille, skidplates en vernieuwde verlichting aan zowel voor- als achterzijde. Ook het interieur is verbeterd met comfortabele stoelen, een verhoogd display en extra isolatie. Zo gaat u geruisloos én comfortabel op avontuur.

Bochane laat u graag kennismaken met deze stoere crossover. Benieuwd geworden naar dit model van Dacia? Onze specialisten vertellen u er graag meer over. Vraag geheel vrijblijvend een offerte of proefrit aan en ervaar de nieuwe Duster zelf!

 

Direct offerte

Proefrit aanvragen

Gelijk inruilwaarde weten?

Gratis taxatie

Voorwaarden

© 2022 – Alle rechten voorbehouden. * De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Deze acties zijn alleen geldig op de voorraadmodellen bij Bochane en gelden niet i.c.m. andere acties. De acties zijn geldig van 1 april 2023 t/m
30 aprilt 2023 met een uiterste registratiedatum van 30 september 2023. Niet geldig voor leaseorders en zakelijke orders. Niet inwisselbaar tegen contanten. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Alle genoemde prijzen zijn exclusief metallic lak. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk/type) fouten voorbehouden. ** De Private Leaseprijzen zijn vanaf prijzen en gebaseerd op het instap model. Bij keuze voor een upgrade model zal de Private Leaseprijs wijzigen. Vanaf tarief gebaseerd op het “basispakket” voor 5 jaar, 10.000 km p/j en 6 of meer schadevrije jaren. Bedrag is inclusief motorrijtuigenbelasting, All-riskverzekering, onderhoud, reparatie en banden, vervangend vervoer na 48 uur, pechhulp Europa, afleverkosten incl. een volle tank, ongevallen inzittendenverzekering, rechtsbijstand, afschrijving & rente, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en eventuele updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk en type) fouten voorbehouden.

Bochane Dacia scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 1062 beoordelingen
Bekijk reviews