Dacia Hattrick Dagen

3x scoren tijdens de Dacia Hattrickdagen

1

 Royaal uitgeruste actiemodellen

2

 Aantrekkelijke financiering

3

 Accessoirecheque van €250

Iedereen is dol op scoren, en bij Bochane is dat nu wel heel gemakkelijk! Tijdens de Dacia Hattrickdagen scoort u namelijk 3x voordeel bij de aankoop van een nieuwe Dacia. Zo is elke deal een voltreffer! Sprint tussen 2 en 31 oktober naar onze showroom voor een proefrit of bekijk de actiemodellen hieronder.

Sandero 2017

Dacia Sandero

VANAF 11.680

Dacia Logan MCV

VANAF 12.680

Dacia dokker

Dacia Dokker

VANAF 18.080

Dacia Lodgy

Dacia Lodgy

VANAF 18.150

Aantrekkelijke financiering: de Dacia 50/50 deal

Kies voor een nieuwe Dacia en betaal nu de helft en de andere helft verspreid over 4 jaar. De aflossing is tegen een rente van slechts 1,9%. U hoeft dus niets te laten.

Voorwaarden © 2017 – Alle rechten voorbehouden.
*De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Deze acties zijn alleen geldig bij Bochane van  02-10 t/m 31-10-2017 en gelden niet i.c.m. andere acties. Niet geldig voor leaseorders en zakelijke orders. Niet inwisselbaar tegen contanten. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Alle genoemde prijzen zijn exclusief metallic lak. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk/ type )fouten voorbehouden. ** De Private Leaseprijzen zijn vanaf prijzen en gebaseerd op het instap model. Bij keuze voor een upgrade model zal de Private Leaseprijs wijzigen. Vanaf tarief gebaseerd op het “basispakket” voor 5 jaar, 10.000 km p/j en 6 of meer schadevrije jaren. Bedrag is inclusief motorrijtuigenbelasting, All-riskverzekering, onderhoud, reparatie en banden, vervangend vervoer na 48 uur, pechhulp Europa, afleverkosten incl. een volle tank, ongevallen inzittendenverzekering, rechtsbijstand, afschrijving & rente, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en eventuele updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk en type )fouten voorbehouden. *** De Dacia 50/50 Deal gecommuniceerde maandbedragen zijn gebaseerd op de consumentenadviesprijs, 50% aanbetaling en 48 maanden financiering. Geldig op nieuwe Dacia personenauto-orders van particulieren. Jaarlijks kostenpercentage 1,9% tot 48 maanden looptijd. Minimaal 50% aanbetalen, maximaal 50% van het aankoopbedrag te financieren. Dacia Financial Services behoudt zich het recht voor de actie zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Algemene voorwaarden financiering (huurkoop) op te vragen via nl-marketing@rcibanque.com. Acceptatieprocedure van toepassing, acceptatie voorbehouden. Lening moet zijn terugbetaald voordat klant 75 jaar wordt. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Rentewijzigingen en fouten voorbehouden. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Dacia Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (KvK nummer 30055070, AFM vergunningsnummer 12009781).
Bochane Dacia scoort gemiddeld een 8.7
Dit is het gemiddelde cijfer uit 547 beoordelingen
Bekijk reviews