• DACIA DUSTER

    Ontdek de Dacia DUSTER

Vanaf € 22.250,-
Private lease v.a. € 439,-

Ontdek de Dacia DUSTER

De Dacia DUSTER is vernieuwd! De bekende SUV van Dacia is bij Bochane te bewonderen met een compleet vernieuwde vormgeving, een comfortabel interieur en de nieuwste voorzieningen. De prijs is verrassend voordelig, precies zoals je van Dacia gewend bent. Zo trotseer je voordelig én comfortabel alle terreinen!

DACIA DUSTER voorraad en Private Lease

Private Lease Keurmerk

Dacia DUSTER Private Lease v.a. € 319 p/m

Hiermee ervaar je het genot van een nieuwe auto voor één vast bedrag per maand. In dit maandbedrag zit alles, je betaalt alleen nog voor tanken (en wassen).

De voordelen van Private Lease:

  • Motorrijtuigenbelasting
  • WA- & Cascoverzekering
  • Onderhoud, reparatie en banden
  • Pechhulp Europa
  • Persoonsongevallen inzittenden verzekering
  • Vervangend vervoer na 48 uur

Ontdek de Dacia Dacia DUSTER van binnen en van buiten

Download een brochure of prijslijst van de Dacia Dacia DUSTER

DUSTER

De Dacia DUSTER is vernieuwd! De bekende SUV van Dacia is bij Bochane te bewonderen met een compleet vernieuwde vormgeving, een comfortabel interieur en de nieuwste voorzieningen. De prijs is verrassend voordelig, precies zoals u van Dacia gewend bent. Zo trotseert u voordelig én comfortabel alle terreinen!

De nieuwe DUSTER: een krachtig ontwerp

De nieuwe Dacia DUSTER heeft een vernieuwd exterieur design. De auto heeft een breder design dankzij de expressieve voor- en achterzijde. Het design wordt versterkt door de opvallende horizontale lijnen, die de SUV een stoere look geven. De aluminium dakrails, grotere skidplaids en de opnieuw vormgegeven 17 inch wielen maken het avontuurlijke ontwerp van de Duster compleet.

Comfortabel interieur

Ook het interieur van de Dacia Duster is vernieuwd. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardigere materialen die uw ritten nog comfortabeler maken. De stoelen zijn herzien en bieden meer steun en comfort op elk terrein. Daarnaast is ook het dashboard is aangepast; het heeft een modernere uitstraling gekregen en is ergonomisch verantwoord in gebruik. Ook aan gebruiksvriendelijkheid is gedacht, met bijvoorbeeld slimme opbergruimtes. Zo is de auto nóg fijner voor dagelijks gebruik.

Technologie van nu

De Dacia Duster is leverbaar met de nieuwste technologieën, speciaal ontworpen voor de klanten van Dacia. Zo was er vraag naar een  360°multi-view camerasysteem, Blind Spot Warning, gordijnairbags en elektronisch geregelde airconditioning. Al deze technologieën zijn dan ook verkrijgbaar op de nieuwe Duster. Om de moderne ervaring compleet te maken schakelt de verlichting automatisch aan en uit en ontvangt u een ontvangt u een Dacia handsfree card in plaats van een sleutel.

Occasions Occasions Werkplaats Werkplaats Openingstijden Openingstijden Chat Chat