• DACIA LODGY

    De Dacia LODGY : onbegrensde flexibiliteit!

Ontdek de Dacia LODGY

De Dacia LODGY is de auto om mee op avontuur te gaan. De auto heeft een stoere uitstraling en heeft een eigen karakter. Ideaal voor een groot gezin of mooie vakanties.

DACIA LODGY voorraad en Private Lease

Private Lease Keurmerk

Dacia LODGY Private Lease v.a. €

Hiermee ervaar je het genot van een nieuwe auto voor één vast bedrag per maand. In dit maandbedrag zit alles, je betaalt alleen nog voor tanken (en wassen).

De voordelen van Private Lease:

  • Motorrijtuigenbelasting
  • WA- & Cascoverzekering
  • Onderhoud, reparatie en banden
  • Pechhulp Europa
  • Persoonsongevallen inzittenden verzekering
  • Vervangend vervoer na 48 uur

Ontdek de Dacia LODGY van binnen en van buiten

LODGY

De Dacia LODGY is een MPV die zich moeiteloos aan jouw behoeften aanpast. Bochane laat je graag kennis maken met deze ruime 7-zitter!* Ben je benieuwd geworden naar dit model van Dacia? Dan nodigen wij jou graag uit! De verkopers van Bochane adviseren graag over de diverse uitvoeringen van de LODGY. Maak een proefrit bij Dacia dealer autobedrijf Bochane en kom voor de scherpste aanbiedingen naar onze (digitale) showroom. Dan ben je zeker van een goedkope voordelige aankoop.

De TCe 115, de motor van een nieuwe generatie

Innovatief

De LODGY wordt geleverd met de nieuwe TCe 115-benzinemotor; de beste technologie die de Renault-groep te bieden heeft. Deze 4-cilinder 16-kleps turbobenzinemotor heeft een inhoud van 1,2 liter en directe inspuiting. Hij levert uitstekende prestaties, heeft goede rij-eigenschappen, is zuinig en stoot weinig CO2 uit.

Zuinig en milieuvriendelijk

Met de TCe 115 heb je de gebruikskosten van jouw LODGY onder controle. Het maximumverbruik van deze motor is slechts 5,8 l/100 km en de CO2-uitstoot bedraagt 131 g/km bij de LODGY met 5 zitplaatsen (6,0 l/100 km en 135 g CO2/km voor de versie met 7 zitplaatsen). Om deze prestaties te kunnen leveren, maakt de TCe 115-motor gebruik van een combinatie van efficiënte technieken die gericht zijn op maximaal rendement gecombineerd met een geringe invloed op het milieu. Dat betekent direct voordeel voor de bestuurder, zuinigheid en een lage bijtelling vanwege de geringe CO2-uitstoot.

 

Occasions Occasions Werkplaats Werkplaats Openingstijden Openingstijden Bel ons Bel ons