• DACIA LOGAN MCV

    De ruime stationwagen van Dacia

Rijklaar vanaf € 18.425,-
Private lease v.a. € 279,-

Ontdek de Dacia LOGAN MCV

De Dacia LOGAN MCV is tijdens de vakantie een grote bekende familiewagen op de snelwegen. Dat is niet heel raar want het is een betaalbare, ruime, zuinige, lichte en sterke stationwagen. Alles en iedereen mag mee!

DACIA LOGAN MCV voorraad en Private Lease

Private Lease Keurmerk

Dacia LOGAN MCV Private Lease v.a. € 259 p/m

Hiermee ervaar je het genot van een nieuwe auto voor één vast bedrag per maand. In dit maandbedrag zit alles, je betaalt alleen nog voor tanken (en wassen).

De voordelen van Private Lease:

  • Motorrijtuigenbelasting
  • WA- & Cascoverzekering
  • Onderhoud, reparatie en banden
  • Pechhulp Europa
  • Persoonsongevallen inzittenden verzekering
  • Vervangend vervoer na 48 uur

Ontdek de Dacia LOGAN MCV van binnen en van buiten

Download een brochure of prijslijst van de Dacia LOGAN MCV

Logan MCV

De LOGAN MCV is met 5 volwaardige zitplaatsen en een royale bagageruimte van 573 liter de beste in zijn klasse en bied je zo maximale flexibiliteit. Bochane laat je graag kennis maken met deze ruime auto. Ben je benieuwd geworden naar dit model van Dacia? Dan nodigen wij je graag uit! De verkopers van Bochane adviseren je graag over de diverse uitvoeringen. Maak een proefrit bij Dacia dealer autobedrijf Bochane en kom voor de scherpste aanbiedingen naar onze (digitale)  showroom. Dan ben je zeker van een voordelige aankoop.

De handige functionele achterbank die 1/3 – 2/3 neergeklapt kan worden, zorgt ervoor dat je de laadruimte op eenvoudige wijze helemaal aan jouw behoeften kunt aanpassen. De bagageruimte van deze Dacia is zeer toegankelijk dankzij de lage dorpel. De Dacia is hiermee een multifunctionele auto en dat voor de beste prijs.

 

Occasions Occasions Werkplaats Werkplaats Openingstijden Openingstijden Bel ons Bel ons