vanaf
€ 375,- p/m
Prijs op basis van 10.000 km per jaar en looptijd van 60 maanden
Brandstof : Elektrisch
Transmissie : automaat

Dacia Lodgy Private Lease, een MPV die zich moeiteloos aan uw behoeften aanpast

De Dacia Lodgy is een MPV die zich moeiteloos aan uw behoeften aanpast. U wilt meer bagageruimte? Alles is mogelijk! De achterbank van de tweede zitrij is in delen neerklapbaar (1/3-2/3) (Afhankelijk van de uitvoering). En hij kan, net als die van de derde zitrij, geheel worden weggeborgen, waarmee u van 7 naar 2 zitplaatsen gaat. U kunt ook de derde zitrij uit de auto verwijderen.

De laadruimte van de Dacia Lodgy is onovertroffen. Deze biedt tot 2.617 liter bij 2 zitplaatsen en bij 7 zitplaatsen is er nog altijd 207 liter aan ruimte. Bovendien heeft de Lodgy een lage laadvloer, zonder drempel, waardoor u zware bagage moeiteloos inlaadt. U hoeft niet te kiezen tussen zitplaatsen of laadruimte. Met de Lodgy hebt u beide!

Offerte aanvragen Proefrit maken!

Technische specificaties

Uw veiligheid gaat voor alles. Door gebruik te maken van de expertise van Renault op het gebied van veiligheid, hebben wij de nieuwe Dacia Lodgy effectieve, actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen gegeven die u op al uw reizen beschermen. De combinatie van ABS, dat het blokkeren van de wielen voorkomt, en de noodstopbekrachtiging zorgt ervoor dat u altijd controle houdt in geval van een noodstop en dat de remweg zo kort mogelijk is. ESC (Electronic Stability Control) is een actief veiligheidssysteem dat inschakelt als het voertuig uit het spoor dreigt te raken. Het zorgt ervoor dat u controle houdt over uw auto in moeilijke rijomstandigheden. Dankzij de cruise control rijdt u in alle rust. De cruise control in eenvoudig te bedienen dankzij de bediening op het stuurwiel. Zo kunt u eenvoudig een continue snelheid instellen of dankzij de limiter een maximumsnelheid instellen. De veiligheidsgordels voorin zijn in hoogte verstelbaar. Vergeet niet de bijrijdersairbag uit te schakelen als u een kinderzitje op de voorstoel wilt plaatsen. Een eenvoudige handeling voor maximale veiligheid. Voor het comfort van alle inzittenden zijn de hoofdsteunen in hoogte verstelbaar. Zijairbags in de voorstoelen. ISOFIX-bevestigingspunten voor 3 kinderzitjes op de tweede zitrij.