vanaf
€ 279,- p/m
Prijs op basis van 10.000 km per jaar en looptijd van 60 maanden
Brandstof : Elektrisch
Transmissie : automaat

Dacia Logan MCV Private Lease, rijden zonder zorgen

Als Maxi-break is de nieuwe Dacia Logan MCV ideaal voor het vervoeren van wie en wat u maar wilt. Met de 5 volwaardige zitplaatsen voorzien van alle comfort kunt u met heel het gezin op pad. Daarnaast maakt de uitzonderlijke modulariteit u het leven gemakkelijk. Dankzij de neerklapbare en separabele achterbank 2/3-1/3 kunt u lange en grote spullen vervoeren en de ruimte indelen zoals u dat wilt.

Met de nieuwe Dacia Logan MCV beschikt u over een XXL-bagageruimte die zich aan uw wensen aanpast en u uitkomst biedt bij iedere activiteit. Het voertuig beschikt over talloze opbergmogelijkheden: Een nieuw opbergvak voor de telefoon aan de zijkant van de voorste passagierszitplaats, een opbergnet aan de voorkant*, een nieuwe fleshouder achterin, een verlicht handschoenenkastje (Afhankelijk van de uitvoering), ruime opbergvakken in de deuren voor- en achterin, een opbergvak in het dashboard, opbergnetten aan de autostoelen, een bekerhouder… Zowel voor- als achterin het voertuig heeft iedereen genoeg ruimte om reisspullen op te bergen of neer te zetten.

Offerte aanvragen Proefrit maken!

Technische specificaties

In combinatie met het antiblokkeersysteem ABS zorgt de noodstopbekrachtiging voor stabiliteit en een zo kort mogelijke remweg. Het ESC-systeem (Electronic Stabilitity Control) met tractiecontrole ASR houdt de stabiliteit van de auto in de gaten. Het is een actieve veiligheidsvoorziening, die voor een koersvaste wegligging van de auto zorgt. Met behulp van de cruise control kan de bestuurder een constante snelheid inschakelen en daarmee voorkomen dat de maximum toegestane snelheid wordt overschreden. De cruise control wordt ingeschakeld via een knop op het dashboard. De snelheid wordt ingesteld middels de bediening op het stuurwiel. Hoogteverstelling voor de veiligheidsgordels, vanaf de Lauréate-uitvoering. Voor het comfort van alle passagiers zijn de hoofdsteunen in hoogte verstelbaar, vanaf de Ambiance-uitvoering. Airbag bestuurder, passagiersairbag en zijairbags. Als u op de plaats van de voorpassagier een kinderzitje wilt plaatsen, vergeet dan niet om de airbag van de voorpassagier uit te schakelen. Een eenvoudige handeling voor maximale veiligheid. Op de twee buitenste zitplaatsen van de achterbank kan door middel van het ISOFIX-bevestigingssysteem een kinderzitje worden geplaatst. Plus de mogelijkheid om in het midden een universeel kinderzitje te installeren. Visuele en akoestische waarschuwing op het dashboard wanneer de bestuurder of voorpassagier vergeet de veiligheidsgordel om te doen.