vanaf
€ 395,- p/m
Prijs op basis van 10.000 km per jaar en looptijd van 60 maanden
Brandstof : Elektrisch
Transmissie : automaat

Dacia Duster Private Lease, Krachtig karakter

Met de Dacia Duster rijdt u overal heen. Het SUV-design van de nieuwe Duster is nog mooier geworden. Zijn krachtige karakter wordt gekenmerkt door een moderne, robuuste en dynamische stijl.
De nieuwe Dacia Duster biedt duidelijk betere akoestische prestaties (minder rij-, wind- en motorgeluiden). De goede isolatie van de cabine zorgt voor een groter rijcomfort.

Offerte aanvragen Proefrit maken!

Technische specificaties

Met de nieuw Dacia Duster is betrouwbaarheid geen loze kreet. Iedere passagier profiteert van optimale veiligheid. De nieuwe Duster is degelijk en betrouwbaar en wordt geleverd met een garantie van drie jaar of 100.000 km. Want de Duster is gemaakt om lang mee te gaan en zal nog lang als nieuw blijven! Door de verstevigde carrosserie zijn de inzittenden onder alle omstandigheden uitstekend beschermd. De bestuurdersstoel is in hoogte verstelbaar (afhankelijk van de uitvoering) en biedt goed zicht op de weg, waardoor u ontspannen en veilig kunt rijden. De auto heeft Frontairbags vóór. Op de twee buitenste zitplaatsen van de achterbank kan met ISOFIX-bevestigingspunten een kinderzitje worden gemonteerd. Ook kunt u in het midden een universeel kinderzitje plaatsen. In combinatie met het Anti Blokkeer Systeem (ABS) zorgt de noodstopbekrachtiging AFU voor stabiliteitscontrole en wordt de remafstand geoptimaliseerd. Het ESC-systeem (Elektronische Stabiliteits Controle) met tractie- en onderstuurcontrole houdt de stabiliteit van de auto in de gaten. Het is een actieve antislipveiligheidsvoorziening die voor een betere wegligging van de auto zorgt.