vanaf
€ 309,- p/m
Prijs op basis van 10.000 km per jaar en looptijd van 60 maanden
Brandstof : Elektrisch
Transmissie : automaat

Dacia Sandero Stepway Private Lease, rijden zonder zorgen

De nieuwe Dacia Sandero Stepway heeft stijl. De vloeiende lijnen, uitgesproken rondingen, nieuwe grille in chroomkleur, nieuwe moderne kleur Brun Vision, nieuwe voor- en achterverlichting, nieuwe lichtmetalen wielen en nieuwe wieldoppen zorgen voor nog meer dynamiek en moderniteit. Gegarandeerde verleiding vanaf de eerste aanblik!

De nieuwe Dacia Sandero Stepway heeft zowel aan de binnen- als aan de buitenkant een facelift ondergaan. Nieuwe bekleding, nieuwe ventilatieroosters, nieuwe voorzijde voorzien van een nieuwe aankleding, nieuw stuurwiel met 4 spaken, nieuwe afwerkingen in chroomkleur met satijnglans (Afhankelijk van de uitvoering)… U zult gecharmeerd zijn van zijn vernieuwde interieur en moderne uitstraling.

Offerte aanvragen Proefrit maken!

Technische specificaties

In combinatie met het antiblokkeerremsysteem (ABS) zorgt de noodstopbekrachtiging voor stabiliteitscontrole en de optimalisatie van de remafstand. ESC (Electronic Stability Control) ofwel elektronische stabiliteitscontrole is een actieve antislipveiligheidsvoorziening, die voor betere wegligging van de auto zorgt. Dankzij de cruise control is de maximaal te rijden snelheid in te stellen, voor veilig en rustig autorijden. De cruise control is in te schakelen via een knop op het dashboard. De snelheid is in te stellen via een schakelaar op het stuurwiel. In hoogte verstelbare veiligheidsgordels, op de Lauréate. Voor het comfort van alle passagiers zijn de hoofdsteunen in hoogte verstelbaar, vanaf Ambiance. Frontairbags en zijairbags beschikbaar op alle versies. Op de twee buitenste zitplaatsen van de achterbank kan door middel van het ISOFIX-bevestigingssysteem veilig een kinderzitje worden geplaatst. In het midden is een universeel kinderzitje te installeren. Geluidssignaal en visueel signaal op het dashboard wanneer de bestuurder geen veiligheidsgordel draagt.