Zakelijk & lease


Bochane: Uw zakelijke partner dichtbij huis

Als zakelijke klant komt er bij mobiliteit veel meer kijken dan alleen de aanschaf van een auto of bestelwagen. Hoe heeft u uw wagenparkbeheer georganiseerd? Is het verstandig deze auto wel of niet op te nemen in uw balans? Zijn er stimuleringen van de overheid?

Allemaal vragen waar u in de folder van een fabrikant geen antwoord op vindt, maar die wel meewegen in het maken van keuzes voor uw wagenpark.

Hiervan zijn wij bij Bochane ons zeer bewust. Om u te voorzien van de juiste informatie en te adviseren om bovengenoemde keuzes makkelijker te maken hebben wij een team specialisten die u graag van dienst zijn! Zij worden continue getraind om u volledig op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot zakelijke mobiliteit. Ook als het gaat om:

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak.

Contactformulier

Eén aanspreekpunt voor al uw autozaken
Voor de groot zakelijke markt met een wagenpark van meerdere (bestel) auto’s, fleetowners, lease- en rental maatschappijen heeft Bochane een commerciële binnendienst; Bochane Zakelijk. Met deze unit kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Nu en in de toekomst.

Service op topniveau
Bochane Zakelijk fungeert als intermediair tussen de zakelijke markt en nagenoeg alle Bochane activiteiten. U kunt bij Bochane Zakelijk terecht voor o.a.:

  • Merkspecialisatie en productinformatie
  • Offerte aanvragen, bestellingen, besteltrajecten
  • Levertijdinformatie

Uw voordelen door onze binnendienst zijn :

  • Eén persoonlijk aanspreekpunt, één centraal mailadres en telefoonnummer
  • Onze specialisten ontzorgen u op een eenvoudige en flexibele wijze.
  • Pro actieve benadering, snel antwoorden op al uw vragen.

Tel: 088-8802500
zakelijk@bochanegroep.nl

 

Bochane Dacia scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 1062 beoordelingen
Bekijk reviews