Zomercheck


Bochane Dacia Zomercheck

De zomer komt eraan en dit betekent dat onze auto’s een zomercheck kunnen gebruiken. De auto maakt waarschijnlijk veel meer kilometers dan voorheen: een dagje naar het strand, op vakantie in binnen- of buitenland, picknicken met het gezin. Om veilig en zonder zorgen weer de weg op te kunnen bestaat er de zomercheck.

Maak een afspraak

Wat is een Zomercheck?

Tijdens de zomercheck controleren wij je auto op de belangrijkste punten. Als de auto op al deze punten goed scoort, kun je veilig en zorgeloos op pad. Je ontvangt na afloop van de zomercontrole onze bevindingen en eventuele adviezen:

  1. Accu & Elektrisch systeem
  2. Banden
  3. Remmen
  4. Ruitenwissers
  5. Verwarming
  6. Carrosserie
  7. Uitlaat
  8. Vloeistoffen
  9. Verlichting
  10. Sloten en portieren

Wat kost de Bochane Dacia Zomercheck?

Bij Bochane is de zomerinspectie helemaal gratis wanneer je in het bezit bent van een Bochane Privilege Pas. Heb je geen pas? Dan is de Zomercheck slechts € 14,95

Nog meer aanbiedingen

Er zijn nog meer aanbiedingen! Voor de zomermaanden hebben wij een flink aantal producten extra aantrekkelijk geprijsd, zoals Beach Racketball set & Pétanque set van € 40,95 voor € 34,95, 10% korting op al het dakvervoer (m.u.v. dakdragers Duster), SOS-hulpkit van € 24,95 voor 19,95 en Dacia Route Service+ vanaf € 44,95 per jaar. Profiteren van deze acties? Vraag dan meteen een offerte aan bij het maken van een afspraak voor jouw zomercheck! Liever eerst advies? Onze serviceadviseurs vertellen graag meer over de aanbiedingen. Neem contact met hen op.

Bochane Dacia scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 969 beoordelingen
Bekijk reviews