Elektrische Auto’s


Elektrisch rijden wordt steeds geliefder. Eind 2017 reden er al meer dan 120.000 elektrische auto’s rond in Nederland. En dat is niet zo gek, want elektrisch rijden is comfortabel, voordelig en duurzaam. Lees alles over het elektrisch rijden, opladen en de veiligheid en bekijk de verschillende modellen elektrische auto’s van Renault en Nissan.

Hoe werkt een elektrische auto?

Een elektrische auto heeft een elektromotor in plaats van een verbrandingsmotor. Hierdoor heeft de auto geen fossiele brandstoffen nodig, maar energie. Afhankelijk van het model kan een elektrische auto op één lading stroom zo’n 400 kilometer rijden. Gemiddeld rijden we in Nederland ongeveer 35 km per dag. Een elektrische auto is daarmee ideaal voor woon-werk verkeer.

Elektrisch rijden

Elektrisch rijden is anders dan rijden op fossiele brandstoffen. Zo hoef je niet te schakelen en trekt de auto veel sneller op. Daarnaast tank je met een elektrische auto geen brandstof, maar moet je de auto opladen met energie. Elektrische auto’s zijn hierdoor veel beter voor het milieu. Over het algemeen zijn elektrische auto’s zijn een duurzame investering, tijdens de gebruiksduur verdien je de kosten ruimschoots terug. Meer weten of een elektrische auto uitproberen? Bekijk de onderwerpen in het menu en ontdek alles over elektrisch rijden!

Een elektrische auto voor iedereen
Door de toenemende populariteit van elektrisch rijden worden er steeds meer en betere elektrische auto’s geproduceerd. Bij Bochane verkopen we 6 verschillende elektrische auto’s. De elektrische auto’s van Renault zijn de Renault Twizy, de Renault Zoe en de Renault Kangoo Z.E. De elektrische range van Nissan bestaat uit de Nissan Leaf, de Nissan E-NV200 Evalia en de Nissan E-NV200 Van.

Elektrisch rijden iets voor jou?

Benieuwd of elektrisch rijden iets voor jou is? Lees onze blog en ontdek of deze manier van rijden bij je past! Ook kun je geheel vrijblijvend een elektrische auto uitproberen op één van onze vestigingen. Zo ontdek je meteen of het rijden op stroom bij jou past!

Bochane Groep scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 10475 beoordelingen
Bekijk reviews