Stap tijdens de Van/Voordeelweken voordelig over op een nieuwe Mitsubishi met voordeel oplopend tot € 8.000. Daarnaast profiteer je van 8 jaar garantie. Want dat is Mitsubishi: Onbezorgd rijplezier tot de voortuigleeftijd van 8 jaar of 160.000 kilometer.

Mitsubishi ASX

Ontdek de opvallende Mitsubishi ASX: dit veelzijdige model valt op door zijn eigentijdse en dynamische design. De scherpe lijnen, opvallende grille en karakteristieke lichtsignatuur geven de ASX een onderscheidende uitstraling die zowel stijl als karakter uitdraagt. Nu met € 4.000 voordeel.

Mitsubishi COLT

De gloednieuwe Mitsubishi Colt is een compacte, dynamische, betrouwbare en innovatieve auto. Met verbeterde eigenschappen, geavanceerde technologieën en een fris ontwerp zal de nieuwe Colt ongetwijfeld de verwachtingen overtreffen. Nu met € 1.500 voordeel.

Mitsubishi Space Star

Met de Mitsubishi Space Star introduceert Mitsubishi compacte veelzijdigheid en efficiënte prestaties. Deze auto biedt het perfecte samenspel tussen compact formaat en ruim interieur. De Mitsubishi Space Star is ideaal voor stadsavonturen en lange ritten. Met moderne technologieën en een hoogwaardig interieur geniet je van comfort en gemak. Nu tot € 750 voordeel.

Mitsubishi Eclipse cross

De Mitsubishi Eclipse Cross PHEV valt op met zijn gedurfde en stijlvolle design. De dynamische lijnen, hoogwaardige afwerking en karakteristieke LED-verlichting zorgen voor een opvallende verschijning op de weg. Het interieur biedt comfortabele zitplaatsen, hoogwaardige materialen en moderne technologieën die je rijervaring naar een hoger niveau tillen. Voordeel oplopend tot € 8.000!

aCTIEVOORWAARDEN

Actie geldig t/m 31 mei 2024 op speciaal geselecteerde voorraadmodellen zolang de voorraad strekt. Verlengen van de garantie naar 8 jaar of 160.000 km afhankelijk van de uitkomst van de onderhoudscheck (entreecheck). Verlengde garantie van 3 jaar van toepassing na de fabrieksgarantie van 5 jaar of 100.000 km, tot de voortuigleeftijd van 8 jaar of 160.000 km (al naar gelang het eerst komt). Meer informatie op mitsubishi-motors.nl. Afbeeldingen kunnen afwijken van standaardspecificaties, wijzigingen en fouten voorbehouden.

Claim 8 jaar garatie en doe de gratis onderhoudscheck

Bekijk de openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

08:15 – 17:00

08:15 – 17:00

08:15 – 17:00

08:15 – 17:00

08:15 – 17:00

Gesloten

Gesloten

Maak eenvoudig online
een afspraak in onze werkplaats!