Bied mee voor Oekraïne op Renault ZOE + Laadpaal

Veiling voor Oekraine

Bied mee voor Oekraïne op Renault ZOE + Laadpaal

Veenendaal – De Bochane Groep en haar partners slaan de handen in één en komen in actie voor de oorlogsslachtoffers in Oekraïne. Om zoveel mogelijk geld op te halen is een Renault ZOE, inclusief Lanova Laadpaal, beschikbaar gesteld ter veiling. Van deze veiling zal de gehele opbrengst ten goede komen aan Giro555.

Bij Bochane geloven wij dat mobiliteit altijd een belangrijk onderdeel zal blijven in het leven van mensen. Het zorgt voor vrijheid en stelt in staat om te gaan en staan waar iemand maar wil. Alles waar het in Oekraïne op dit moment aan ontbreekt. Daarom biedt Bochane graag hulp in de vorm van een mooi geldbedrag.

Wat is het doel?
De Renault ZOE is een 100% elektrische auto. Met een actieradius waarmee de meeste automobilisten prima het dagelijks woon- werkverkeer af kunnen leggen. Het is daarom een ideale auto voor zowel particulieren als bedrijven. Dit zeer geliefde model wordt ter veiling beschikbaar gesteld door de Bochane Groep. Daarnaast maakt Lanova Laadpalen het geheel compleet door bij de Renault ZOE een laadpaal aan te bieden. Zoveel mogelijk geld ophalen voor Giro555 is uiteraard het doel van de veiling. Giro555 bestaat uit 11 samenwerkende hulporganisaties die zich met elkaar inzetten voor de Oekraïense oorlogsslachtoffers.

Hoe werkt het?
Er is een veilingpagina beschikbaar waar iedereen een bod kan uitbrengen op de ter beschikking gestelde gebruikte Renault ZOE. Bieden kan van 25 maart tot en met 8 april 17.00 uur. Degene met het hoogste bod wordt de nieuwe eigenaar van deze 100% elektrische auto. De opbrengsten stort de Bochane Groep volledig naar Giro555. De auto is online te bekijken via Bochane.nl/veiling, maar uiteraard ook live te zien in de showroom van Bochane in Veenendaal. Wees welkom voor meer informatie over de veiling en de auto!

1544x bekeken Team Marketing

Reacties zijn gesloten.

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding

Meer blogs

Nieuwe Renault Austral 100% HYBRIDE SUV

Nieuwe Renault Austral 100% HYBRIDE SUV

Lees verder
288x bekeken Team Bochane
Tot €250,- gratis tanken met bochane brandstofdagen!*

Tot €250,- gratis tanken met bochane brandstofdagen!*

Lees verder
828x bekeken Team Bochane
Bochane kiest voor de laadoplossingen van Lanova

Bochane kiest voor de laadoplossingen van Lanova

Lees verder
1650x bekeken Team Bochane
Bochane Groep scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 11277 beoordelingen
Bekijk reviews