Bochane kiest voor de laadoplossingen van Lanova

Samenwerking Bochane en Lanova

Bochane kiest voor de laadoplossingen van Lanova

Autobedrijf Bochane en Lanova Laadpalen gaan middels een samenwerking laadoplossingen aanbieden. Het jonge bedrijf uit Twente past perfect binnen de strategie van Bochane: bijdragen aan het in beweging brengen van mensen. De ontwikkeling van (deels) elektrisch aangedreven voertuigen gaat in een rap tempo. Daarbij is een partner die de klant verder kan ontzorgen een logische en gewenste toevoeging. Bochane levert de auto en Lanova de laadoplossing. Beide op een eerlijke, transparante en servicegerichte wijze.

Patrick van der Pijl, algemeen directeur Autobedrijf Bochane: “Ik ben verheugd met deze samenwerking. Steeds meer modellen van Renault, Dacia en Nissan krijgen een (deels) elektrische aandrijving. Ook zien wij de verkoop van elektrische occasions stijgen. Om de berijders volledig te kunnen ontzorgen is er een laadoplossing nodig die past in de filosofie van ons autobedrijf. Met de laadoplossingen van Lanova hebben wij een geschikte partner gevonden.”

In samenwerking met Lanova zijn er een viertal mogelijkheden samengesteld. De pakketprijzen zijn compleet, transparant en betaalbaar. Met een thuislader van Lanova kan uw voertuig op ieder gewenst moment snel en voordelig worden geladen. Dankzij de modulaire opbouw van Lanova laadstations zijn de slimme laadpalen geschikt voor alle Plug-In Hybride en volledig elektrische auto’s, nu én in de toekomst. Roy Wolbers, managing director Lanova: “Wij zijn trots op de samenwerking met Bochane. De transparante aanpak en no nonsens cultuur van Bochane sluit naadloos aan op het DNA van Lanova. We zijn dan ook enthousiast om met het team van Lanova de berijder van Bochane te ondersteunen in de keuze naar de juiste laadoplossing(en). Wij kijken uit naar een mooie samenwerking waarbij we elkaar goed aanvullen in de transitie naar elektrisch rijden!”

Bekijk hier de mogelijkheden!

1768x bekeken Team Bochane

Reacties zijn gesloten.

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding

Meer blogs

Bied mee voor Oekraïne op Renault ZOE + Laadpaal

Bied mee voor Oekraïne op Renault ZOE + Laadpaal

Lees verder
1648x bekeken Team Marketing
Nieuwe Renault Austral 100% HYBRIDE SUV

Nieuwe Renault Austral 100% HYBRIDE SUV

Lees verder
450x bekeken Team Bochane
Tot €250,- gratis tanken met bochane brandstofdagen!*

Tot €250,- gratis tanken met bochane brandstofdagen!*

Lees verder
955x bekeken Team Bochane
Bochane Groep scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 11277 beoordelingen
Bekijk reviews