Bochane neemt per 1 juni Van Voorden Almere over

Van Voorden Outlet

Bochane neemt per 1 juni Van Voorden Almere over

Per 1 juni is Van Voorden Almere onderdeel van de Bochane groep. De overname zorgt ervoor dat de Bochane groep een nog grotere voetprint heeft in de provincie Flevoland. Zowel in Emmeloord, Lelystad en Almere zijn er diverse vestigingen van Boekhorst Autoschade en Bochane autobedrijven te vinden.

Van Voorden Outlet

Het prachtige pand op de Palmpolstraat 2 in Almere, zal zich per 1 juni voortzetten als Van Voorden Occasion Outlet. In een mooie showroom met twee verdiepingen, is er genoeg ruimte om meer dan 100 occasions te kunnen bewonderen onder het genot van een kopje koffie.

Service

Voor de klant zal er niet al te veel veranderen. Dezelfde bekende gezichten blijven bij Van Voorden Outlet werkzaam, alleen dan met een groter aanbod aan occasionmodellen. Voor service en onderhoud kunt u nog steeds bij ons terecht. Of dit nou voor een Opel, waarin wij gespecialiseerd zijn, of een ander merk is.

Van Voorden Outlet serviced namelijk alle merken met moderne apparatuur en een streven naar hoge klanttevredenheid. Als Eurorepair partner wordt dit met originele Opel onderdelen gedaan. Zowel voor APK en grote beurten, tot kleine klussen zoals een bandenwissels of het bijvullen van een airco.

Kom langs

Dus kom gezellig bij ons langs om de nieuwe occasionoutlet te bewonderen. Onze collega’s staan voor u klaar op de Palmpolstraat 2 in Almere.

1471x bekeken Team Bochane

Reacties zijn gesloten.

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding

Meer blogs

Bochane Groep neemt de Auto Avenue Tilburg over

Bochane Groep neemt de Auto Avenue Tilburg over

Lees verder
1413x bekeken Team Bochane
Tour de Thijs dag 11 Deventer – Harderwijk

Tour de Thijs dag 11 Deventer – Harderwijk

Lees verder
729x bekeken Team Bochane
Almere City FC en Bochane, hand in hand

Almere City FC en Bochane, hand in hand

Lees verder
541x bekeken Team Bochane
Bochane Groep scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 11278 beoordelingen
Bekijk reviews