Cegeka kiest voor de Renault Clio

Cegeka Clio

Cegeka kiest voor de Renault Clio

Deze week heeft Bochane Veenendaal de eerste 25 Renault Clio afgeleverd aan Cegeka. Voor het eind van het jaar volgen er nog 25 en daarmee leveren we dit jaar nog 50 Renault Clio bij deze grote klant. Cegeka is een IT provider met meer dan 700 Microsoft Dynamics consultants. Net als iedereen investeren ze veel geld en aandacht in het vinden en vasthouden van hun personeel. Onderdeel daarvan is het Young Professionals programma. In dit programma worden startende consultants gedetacheerd bij de klanten van Cegeka. Voor deze kritische medewerkers heeft Cegeka een comfortabele auto geselecteerd waarmee ze representatief voor de dag komen.

Renault Clio

Cegeka Renault Clio

In eerste instantie was er een selectie gemaakt van voertuigen waarbij de Renault Clio van Bochane overbleef bij de laatste drie. Om de uiteindelijke keuze te maken heeft Cegeka de medewerkers laten proefrijden om te bepalen welk model zij het beste vinden. Op basis van deze proefritten is de keuze uiteindelijk gevallen op de Renault Clio. Het uitstekende comfort en scherpe rijgedrag gaf uiteindelijk de doorslag en daarom wist Kees van Dam van Bochane deze week de eerste modellen af te leveren. Zowel de modellen als de reclame op de voertuigen is geheel binnen de Bochane groep gedaan.

Boekhorst autoreclame

De huisstijl van Cegeka is namelijk op een nette en opvallende manier verwerkt door Boekhorst Autoreclame. Hiermee is wederom bewezen dat onze producten gecombineerd met een servicegericht relatiebeheer sterker zijn dan alleen een kale prijs. Dat de aflevering heeft plaatsgevonden bij het kantoor van Cegeka langs de A12 in Veenendaal is natuurlijk een mooie bekroning van dit zorgvuldige adviesproces van Team Zakelijk. We zijn er dan ook van overtuigd dat er nog veel Renault afleveringen zullen volgen.

Cegeka en Bochane

153x bekeken Team Bochane

Reacties zijn gesloten.

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding

Meer blogs

<strong>Renault Kangoo E-Tech electric is bestelauto van het jaar 2023!</strong>

Renault Kangoo E-Tech electric is bestelauto van het jaar 2023!

Lees verder
133x bekeken Team Bochane
Bochane Bergharen opent vanaf 1 december!

Bochane Bergharen opent vanaf 1 december!

Lees verder
549x bekeken Team Bochane
500 euro Diesel inruilsubsidie bij Bochane

500 euro Diesel inruilsubsidie bij Bochane

Lees verder
256x bekeken Team Bochane
Bochane Groep scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 11277 beoordelingen
Bekijk reviews