Jan van Mourik & Zn opent in Utrecht

Jan van Mourik & Zn Utrecht

Jan van Mourik & Zn opent in Utrecht

Jan van Mourik & Zn is sinds woensdag 15 maart gevestigd in de provincie Utrecht. Aan de Franciscusdreef 10 in Utrecht stad, staat een grote showroom met altijd minimaal 100 geselecteerde gebruikte auto’s. Met deze nieuwe vestiging bouwt Jan van Mourik & Zn voort op het succes van de vestigingen in Culemborg en Geldermalsen. Op deze locaties is het bedrijf een bekende naam in de regio en heeft het een sterke connectie met de inwoners.

Jan van Mourik & Zn Utrecht

Dankzij de belofte van 100 gebruikte auto’s heeft Jan van Mourik & Zn een brede selectie aan jong gebruikte auto’s van ieder merk. Van nieuwe EV’s tot sportieve BMW’s, Van Mourik heeft het goed voor elkaar. Deze specialisatie gaat ook verder in gespecialiseerde auto’s. High-end merken zoals Audi, BMW en Mercedes zijn goed vertegenwoordigd in onze voorraad. Dit betekent uiteraard dat je met deze merken ook bij ons terecht kunt voor universeel onderhoud.

Jan van Mourik & Zn is gekwalificeerd om alle merken te kunnen onderhouden, ook met een elektrische aandrijving. Voor APK, reparatie en regulier onderhoud ben je bij Jan van Mourik & ZN aan het juiste adres. Vervangend vervoer is hierbij uiteraard een mogelijkheid, maar ook voor langere perioden kunt u gebruik maken van Bochane Autoverhuur. Deze dienst zorgt ervoor dat op het gebied van vervangend vervoer, er genoeg keuzes zijn.

Jan van Mourik & Zn Franciscusdreef 10

Op de eerste dag dat de deuren open waren is ook meteen de eerste auto al verkocht. Wij zijn daar erg trots op, maar nog trotser dat dit aan een lokale klant is geweest. De sterke verbintenis met de regio is immers één van de belangrijke kernwaarden die Jan van Mourik & Zn hanteert. Zo kunnen wij de beste service aanbieden op lokaal niveau.

Dus kom gezellig langs op de Franciscusdreef 10 in Utrecht. Onze specialisten staan voor je klaar om de lokale service van Jan van Mourik & Zn, te introduceren in Utrecht.

980x bekeken Team Bochane

Reacties zijn gesloten.

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding

Meer blogs

<strong>Project Restomod 28 maart</strong>

Project Restomod 28 maart

Lees verder
201x bekeken Team Bochane
Dag 1 Tour de Thijs Groningen-Hoogeveen

Dag 1 Tour de Thijs Groningen-Hoogeveen

Lees verder
959x bekeken Team Bochane
Bochane Groep scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 11278 beoordelingen
Bekijk reviews