Laden is lastig? Nergens voor nodig!

Renault Megane E-Tech Electric

Laden is lastig? Nergens voor nodig!

Het is bijna zover, je volgende auto is besteld en het is een elektrische. Je kan niet wachten om de eerste kilometers in geruisloze comfort af te leggen, maar dan komt het. Hoe moet ik nou precies laden? Het lijkt allemaal maar lastig, maar de zorgen zijn nergens voor nodig. Bochane biedt namelijk een makkelijke laadoplossing, specifiek op jouw wensen.

Thuisladen

Megane E-tech laden

De mogelijkheid om je auto thuis te kunnen opladen, ontzorgt. Zowel in kosten als gemak is het aanschaffen van een laadpaal dan ook verstandig. Om voor zoveel mogelijk huizen een laadoplossing aan te bieden, werken wij met Alfen EVE Pro-Line. Deze laadpalen bieden een maximale laadsnelheid tot 22 kW, maar de netaansluiting bepaald de maximale laadsnelheid. De meeste nieuwe huizen hebben beschikking tot een meterkast met 3-fasen (3x25A). Dat betekent dat er tot drie keer zo snel geladen kan worden als bij een 1-fase aansluiting. Per fase kan er tot ongeveer 3,7 kW geladen worden, dat betekent dat een 3-fasen aansluiting dus een laadsnelheid van 11 kW geeft.

Als je bijvoorbeeld een Renault Megane E-Tech Electric wilt opladen, dan duurt het ongeveer 6 uur voordat de auto van 0-100% is opgeladen. Dan is het handig om gebruik te maken van het lagere daluren tarief in de avond. Dit is vanaf je telefoon al in te stellen, zodat de auto pas oplaad wanneer jij het wilt. De auto houdt bij 100% vol vanzelf op met laden en kan daarom gerust in de nacht aan de laadpaal staan. Een ander bijkomend voordeel is dat auto’s aan de laadpaal al kunnen pre-conditioneren. Dan warmt de accu en de cabine zich op naar de optimale temperatuur voor zowel auto als bestuurder.

Alfen EVE Pro-Line oplossingen

Alfen EVE Pro-Line wallbox laadpaal

De oplossingen die de Alfen EVE Pro-Line aanbiedt, zorgt ervoor dat de thuislaadoplossing ook toekomstbestendig is. Om ervoor te zorgen dat de oplossing precies past bij jouw wensen, kan er geheel vrijblijvend een Intake ingevuld worden. Hierin vul je enkele gegevens in zoals: het soort huis, locatie van de meterkast en de locatie van het laadpunt. Het is zelfs mogelijk om de oplader als Wallbox of als laadpaal te laten monteren. Wanneer dit is ingevuld krijg je gelijk de prijs te zien wat het zou kosten om bij jouw thuis een geschikte laadoplossing te hebben.

432x bekeken Team Bochane

Reacties zijn gesloten.

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding

Meer blogs

Bochane Car Meet groot succes!

Bochane Car Meet groot succes!

Lees verder
159x bekeken Team Bochane
Bochane neemt per 1 juni Van Voorden Almere over

Bochane neemt per 1 juni Van Voorden Almere over

Lees verder
714x bekeken Team Bochane
Tour de Thijs dag 6 Tilburg – Boxmeer

Tour de Thijs dag 6 Tilburg – Boxmeer

Lees verder
199x bekeken Team Bochane
Bochane Groep scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 11278 beoordelingen
Bekijk reviews