Haal uw eigen geëlektrificeerde superkracht in huis

met e-power

Haal uw eigen geëlektrificeerde superkracht in huis

met nissan e-power

Ontdek alles wat je wilt weten over de e-Power van Nissan en kom proef rijden.

Nissan e-POWER
Een unieke elektrische rijervaring, zonder stekker.

e-POWER

Geniet van een enerverende en unieke elektrische rijervaring. De innovatieve technologie van Nissan e-POWER met een 100% elektrische aandrijving gaat verder dan een traditionele hybride.

Geen stekker nodig

Rij zo ver als u maar wilt dankzij de elektromotor die wordt aangedreven door een batterij die constant wordt opgeladen door een zuinige benzinemotor.

Nog meer plezier

U zult optimaal genieten van responsieve, soepele en stille ritten dankzij deze krachtige en behendige elektrische rijervaring.

Opladen

terwijl u rijdt

Plan proefrit in

Lagere

verbruik

Elektrische superkrachten, nu beschikbaar bij Nissan

Ervaar de QASHQAI e-POWER

Geïnteresseerd in een stijlvolle, ruime en veelzijde SUV, met een moderne en efficiënte aandrijflijn? Wacht niet langer en haal uw eigen geëlektrificeerde superkracht in huis met de QASHQAI . Deze maand aantrekkelijker dan ooit tijdens de speciale The Flash deals!

Bij aanschaf van een nieuwe QASHQAI uit voorraad geven wij niet alleen een aangename € 1.000 korting, u krijgt ook nog eens € 1.000 inruilpremie. Bij elkaar dus € 2.000 voordeel!

Zo rijdt u weg met een nieuwe QASHQAI vanaf € 32.940*. Zolang de voorraad strekt!

Plan een proefrit in met de QASHQAI e-POWER

Ervaar de X-TRAIL e-POWER

Geïnteresseerd in een stijlvolle, ruime en veelzijdige familie-SUV voorzien van een unieke aandrijflijn? Wacht niet langer en haal uw eigen geëlektrificeerde superkracht in huis met de X-TRAIL e-POWER. Deze maand aantrekkelijker dan ooit tijdens de speciale The Flash deals!

Bij aanschaf van een nieuwe X-TRAIL e-POWER geven wij niet alleen een aangename € 1.500 korting, u krijgt ook nog eens € 2.000 inruilpremie. Bij elkaar dus € 3.500 voordeel!

Zo rijdt u al in een nieuwe Nissan X-TRAIL e-POWER vanaf € 46.890**

Plan een proefrit in met de X-TRAIL e-POWER

Wij helpen u graag verder met al uw wensen.
Onze adviseurs staan voor u klaar.

Getoonde afbeeldingen en tekst zijn bedoeld als voorbeeld. Afbeeldingen kunnen van voertuigen zijn die niet aan de lokale specificaties voldoen en vertegenwoordigen geen specifiek model, uitvoering of aanbieding. De getoonde functies zijn wellicht niet beschikbaar of niet standaard inbegrepen of uitsluitend beschikbaar als optie (tegen een toeslag). 

*De € 1.000 korting plus € 1.000 inruilpremie zijn geldig bij aanschaf van een nieuwe Nissan QASHQAI in de periode van 01/06/2023 tot en met 30/06/2023, niet geldig voor fleet en (private) lease orders en niet inwisselbaar tegen contanten. Informeer bij uw Nissan-dealer naar de actuele voorraad en voorwaarden. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan Nederland.

**De € 1.500 korting is geldig bij aanschaf van een nieuwe Nissan X-TRAIL in de periode van 01/06/2023 tot en met 30/06/2023. Niet geldig voor fleet en (private) lease orders en niet inwisselbaar tegen contanten. Informeer bij uw Nissan-dealer naar de actuele voorraad en voorwaarden. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan Nederland.

De € 2.000 inruilvoordeel is geldig bij het inruilen van een andere auto bij aanschaf van een nieuwe Nissan X-TRAIL e-POWER in de periode van 01/05/2023 tot en met 31/05/2023.