Zomerdeals verlengd!
NU tot € 11.190 korting

De prachtige sportzomer is in volle gang met hopelijk veel succes voor alle Nederlandse deelnemers. Wat de resultaten ook zijn, bij Bochane scoor je altijd.

Scoor je Zomerdeal en profiteer van korting tot wel € 11.190 op een nieuwe auto uit voorraad.
Plus een hoge inruilprijs voor je huidige auto, zodat je een supertransfer maakt. Direct rijden, meteen genieten!

Krul deze buitenkans de kruising in en kom snel langs voor de beste keuze uit de beschikbare uitvoeringen en kleuren. Je bent op alle vestigingen welkom voor een proefrit, taxatie en persoonlijk voorstel. Onze Zomerdeals zijn verlengd tot en met eind juli.

Interesse?

Vragen of meer informatie nodig?

Heb je nog vragen over onze actie? Of wil je graag meer informatie over de verschillende modellen ontvangen? Wij staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden. Ook voorzien we je graag van professioneel advies. Je kunt contact met ons opnemen via het chatvenster op de website of één van de andere contactmogelijkheden. Wij helpen je graag!

Actievoorwaarden
Acties geldig t/m 31-07-2024 op speciaal geselecteerde voorraadmodellen of zolang de voorraad strekt en niet in combinatie met andere acties. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk/type) fouten voorbehouden. Vraag uw verkoopadviseur naar de voorwaarden.