Wat gebeurt er als we de bekroonde Nissan NV200 bestelauto mixen met de toonaangevende 100% elektrische Nissan LEAF? Dan krijgt u de baanbrekende Nissan e-NV200 elektrische bedrijfswagen met 4% bijtelling.

Offerte aanvragen

Maatschappelijk verantwoorde Technologie

Deze gebruikt dezelfde beproefde technologie als de Nissan LEAF, wat betekent dat u meteen vanaf het begin zult genieten van de voordelen voor uw bedrijf. Dat komt omdat een 100% elektrisch voertuig de gebruikskosten drastisch vermindert terwijl uw bedrijf een groen imago ontwikkelt. Neem afscheid van de dieseltechnologie en bespaar: het verversen van de olie en het vervangen van het oliefilter behoren tot het verleden wanneer u voor 100% elektrisch kiest met de Nissan e-NV200 elektrische bedrijfswagen met 4% bijtelling.

Lage bijtelling, belastingvoordelen en subsidie

Dat komt doordat de Nissan e-NV200 elektrische bedrijfswagen met 4% bijtelling niet beschikt over een conventionele verbrandingsmotor of een normale transmissie. Hierdoor heeft de Nissan e-NV200 elektrische bedrijfswagen met 4% bijtelling minder bewegende onderdelen, waardoor u het verdere voordeel van extreem weinig onderhoud krijgt. En met potentiële belastingvoordelen en subsidies blijven de besparingen zich opstapelen. Omdat de Nissan e-NV200 elektrische bedrijfswagen met 4% bijtelling emissievrij is en absoluut geen motorgeluid produceert, kunt u ook ‘s ochtends vroeg leveren in woonwijken. U kunt zelfs ook binnen uw bedrijfsgebouw en in beschermde gebieden rijden.