• NISSAN E-NV200 VAN

    MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORDE TECHNOLOGIE

Vanaf € 32.020,- Excl. BTW/BPM

E-NV200

Wat gebeurt er als we de bekroonde Nissan NV200 bestelauto mixen met de toonaangevende 100% elektrische Nissan LEAF? Dan krijgt u de baanbrekende Nissan E-NV200 elektrische bedrijfswagen met 4% bijtelling.

Nissan E-NV200 voorraad en Financial Lease

Private Lease Keurmerk

Nissan E-NV200 Financial Lease

Hiermee ervaar je het genot van een nieuwe auto voor één vast bedrag per maand. In dit maandbedrag zit alles, je betaalt alleen nog voor tanken (en wassen).

De voordelen van Financial Lease:

  • Auto wordt ingebracht op de balans
  • Afschrijving op de balans
  • In sommige gevallen kunt u profiteren van de investeringsaftrek
  • Geen beslag op uw liquiditeit
  • Laag maandbedrag mogelijk d.m.v. een slottermijn
  • U kunt zelf de looptijd bepalen

Ontdek de Nissan E-NV200 VAN van binnen en van buiten

E-NV200 VAN

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORDE TECHNOLOGIE

Deze gebruikt dezelfde beproefde technologie als de Nissan LEAF, wat betekent dat je meteen vanaf het begin zult genieten van de voordelen voor jouw bedrijf. Dat komt omdat een 100% elektrisch voertuig de gebruikskosten drastisch vermindert terwijl jouw bedrijf een groen imago ontwikkelt. Neem afscheid van de Dieseltechnologie en bespaar: het verversen van de olie en het vervangen van het oliefilter behoren tot het verleden wanneer je voor 100% elektrisch kiest met de Nissan e-NV200 elektrische bedrijfswagen met 4% bijtelling.

LAGE BIJTELLING, BELASTINGVOORDELEN EN SUBSIDIE

Dat komt doordat de Nissan e-NV200 elektrische bedrijfswagen met 4% bijtelling niet beschikt over een conventionele verbrandingsmotor of een normale transmissie. Hierdoor heeft de Nissan e-NV200 elektrische bedrijfswagen met 4% bijtelling minder bewegende onderdelen, waardoor je het verdere voordeel van extreem weinig onderhoud krijgt. En met potentiële belastingvoordelen en subsidies blijven de besparingen zich opstapelen. Omdat de Nissan e-NV200 elektrische bedrijfswagen met 4% bijtelling emissievrij is en absoluut geen motorgeluid produceert, kan je ook ‘s ochtends vroeg leveren in woonwijken. Je kunt zelfs ook binnen uw bedrijfsgebouw en in beschermde gebieden rijden.

Occasions Occasions Werkplaats Werkplaats Openingstijden Openingstijden Bel ons Bel ons