Nieuwe Nissan LEAF


Na lang wachten is het dan eindelijk zover: de presentatie van de nieuwe Nissan LEAF! Het vernieuwde model zorgt met ProPilot, ProPilot Park, e-Pedal, Safety Shield en bediening via smartphone een compleet nieuwe rij-ervaring. De auto is exclusief bij Bochane al op korte termijn leverbaar.

Maak kennis met de nieuwe Nissan LEAF

De nieuwe Nissan LEAF werd als eerste getest door de kenners van AutoWeek. Bekijk de video en ontdek  het vernieuwde design, de verbeterde actieradius en het algemene oordeel van deze professionele testrijder.

ACTIE: €1000,- FASTNED TEGOED CADEAU

Bestel een nieuwe Nissan Leaf en ontvang €1000,- Fastned tegoed cadeau*.  Hiermee laadt u onderweg op meer dan 63 punten in Nederland uw elektrische auto razendsnel weer vol. De tegoedkaart is goed voor zo’n 10.000 km**. Zo gaat u onbezorgd op weg in uw nieuwe Nissan Leaf.

De nieuwe Nissan LEAF

De nieuwe Nissan LEAF biedt nog meer veiligheid en comfort dan zijn voorganger en is beter voor het milieu. De nieuwe Nissan LEAF is te bestellen bij Bochane en de eerste LEAFs worden naar verwachting in februari 2018 geleverd.

De nieuwe Nissan LEAF is voorzien van een e-aandrijflijn, wat zorgt voor een efficiënt energieverbruik, hoge koppel en krachtig vermogen. De aandrijflijn is voorzien van een hightech lithium-ion-batterijpakket met een grotere opslagcapaciteit. De efficiëntere techniek zorgt voor sensationele prestaties dankzij het motorvermogen van 110 kW/150PK met een koppel van 320Nm. Het bereik van de nieuwe LEAF is vergroot tot 378 km NEDC.

Elektrisch rijden

Elektrisch rijden wordt steeds populairder. En dat is niet gek, want voor mobilisten van een elektrische auto gelden tal van voordelen: lagere belastingen, parkeervoordelen, lage gebruikskosten en een heerlijk stille rijervaring. Sinds de lancering van de eerste elektrische auto’s is de laadinfrastructuur enorm toegenomen. De Nissan LEAF kan hierdoor gemakkelijk bijgeladen worden op kantoor of tijdens een bezoek aan de stad.

Met behulp van de praktische smartphone-app houdt u het opladen van de LEAF gemakkelijk in de gaten. Bovendien biedt dit onderdeel van Nissan Intelligent Integration de mogelijkheid om laadstations te zoeken en te filteren op basis van de nieuwste informatie. Zo vindt u gemakkelijk een gratis of snel laadstation bij u in de buurt!

* Een gratis wallbox is uitsluitend geldig bij aanschaf van een nieuwe Nissan LEAF. Niet geldig voor fleet en (private) lease orders, niet combineerbaar met overige acties en niet inwisselbaar tegen contanten. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan Nederland.
** De Fastned voucher is uitsluitend geldig bij aanschaf van een nieuwe Nissan LEAF. Niet geldig voor fleet en (private) lease orders, dus alleen voor particuliere klanten, niet combineerbaar met overige acties en niet inwisselbaar tegen contanten. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan Nederland.
** Geldig bij een verbruik van 5km/kWh.
Alle acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders, zijn niet geldig voor fleet en (private) lease orders, niet geldig in combinatie met elkaar en/of andere acties en niet inwisselbaar tegen contanten. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan Nederland.
Bochane Nissan scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 1354 beoordelingen
Bekijk reviews