• NISSAN LEAF 39 kWh

    MAAK KENNIS MET DE NISSAN LEAF

Bij Bochane vanaf € 36.140,-
Private lease via ANWB v.a. € 399,-

MAAK KENNIS MET DE NISSAN LEAF

De presentatie van de Nissan LEAF! Het model zorgt met ProPilot, ProPilot Park, e-Pedal, Safety Shield en bediening via smartphone een compleet nieuwe rij-ervaring.

Ontdek de Nissan LEAF van binnen en van buiten

LEAF

DE NISSAN LEAF

De Nissan LEAF biedt nog meer veiligheid en comfort dan zijn voorganger en is beter voor het milieu.

De Nissan LEAF is voorzien van een e-aandrijflijn, wat zorgt voor een efficiënt energieverbruik, hoge koppel en krachtig vermogen. De aandrijflijn is voorzien van een hightech lithium-ion-batterijpakket met een grotere opslagcapaciteit. De efficiëntere techniek zorgt voor sensationele prestaties dankzij het motorvermogen van 110 kW/150PK met een koppel van 320Nm. Het bereik van de nieuwe LEAF is vergroot tot 378 km NEDC.

ELEKTRISCH RIJDEN

Elektrisch rijden wordt steeds populairder. En dat is niet gek, want voor mobilisten van een elektrische auto gelden tal van voordelen: lagere belastingen, parkeervoordelen, lage gebruikskosten en een heerlijk stille rijervaring. Sinds de lancering van de eerste elektrische auto’s is de laadinfrastructuur enorm toegenomen. De Nissan LEAF kan hierdoor gemakkelijk bijgeladen worden op kantoor of tijdens een bezoek aan de stad.

Met behulp van de praktische smartphone-app hou je het opladen van de LEAF gemakkelijk in de gaten. Bovendien biedt dit onderdeel van Nissan Intelligent Integration de mogelijkheid om laadstations te zoeken en te filteren op basis van de nieuwste informatie. Zo vind je gemakkelijk en  snel een laadstation bij jou in de buurt!

Occasions Occasions Werkplaats Werkplaats Openingstijden Openingstijden Chat Chat