• NISSAN MICRA

    DE COMPACTE AUTO
    VOL TECHNISCHE SNUFJES

Bij Bochane vanaf € 21.500,-
Private lease via ANWB v.a. € 289,-

DE NIEUWE NISSAN MICRA: KLAAR VOOR DE TOEKOMST

Een ontwerp vol met diepe, karakteristieke en atletische lijnen. Het sportieve, gedurfde, eigenzinnige ontwerp met hoogwaardige details compleet geïnspireerd op de sportauto’s van nu!

Ontdek de Nissan MICRA van binnen en van buiten

MICRA

PRAKTISCHE AUTO

Voor de laatste modellen heeft Nissan gekeken naar de toekomst met hun Intelligent Mobility-visie. Hiermee wordt beschreven hoe auto’s zullen rijden, worden aangedreven en hoe ze verbonden raken in ons leven. Met andere woorden: makkelijker, veiliger en schoner autorijden. De nieuwste hightech snufjes in harmonie met een prachtige ontwerp. De nieuwe MICRA is de 5e generatie MICRA onder codenaam Sway en is de perfecte auto voor in de stad.

ONTWERP VAN DE NIEUWE NISSAN MICRA

In het kleine auto segment zal de concurrentie het lastig gaan krijgen met de nieuwe Micra. Het sportieve ontwerp, van zowel binnen als van buiten is vernieuwend en iconisch. Maar ook motorisch in zowel Benzine als in Diesel uitvoering. Dit model heeft diepe en karakteristieke lijnen, wat hem ongelooflijk atletisch maakt. Het ontwerp met hoogwaardige details zijn geïnspireerd op de laatste modellen sportauto’s, zowel van binnen (interieur) als van buiten (exterieur). De Nissan Micra kan qua kleur en uitstraling helemaal worden gepersonaliseerd. Zodat het een auto wordt die bij u als persoon past!

NISSAN MICRA BIJ BOCHANE

Bekijk de prijzen van de uitvoeringen en de verschillende opties en ontdek de eindeloze mogelijkheden. Bochane heeft naast nieuwe modellen ook verschillende occasions op voorraad. Bekijk deze online of maak een afspraak om de auto in het echt te bewonderen. Er zit altijd wel een Bochane-vestiging bij jou in de buurt.

Occasions Occasions Werkplaats Werkplaats Openingstijden Openingstijden Chat Chat