• NISSAN MICRA

    De nieuwe Nissan MICRA is beschikbaar in verschillende uitvoeringen en met tal van stijlvolle opties.

Bij Bochane vanaf € 19.660,-
Private lease v.a. € 279,-

DE NIEUWE NISSAN MICRA: KLAAR VOOR DE TOEKOMST

Een ontwerp vol met diepe, karakteristieke en atletische lijnen. Het sportieve, gedurfde, eigenzinnige ontwerp met hoogwaardige details compleet geïnspireerd op de sportauto’s van nu!

Ontdek de Nissan MICRA van binnen en van buiten

MICRA

PRAKTISCHE AUTO

Voor de laatste modellen heeft Nissan gekeken naar de toekomst met hun Intelligent Mobility-visie. Hiermee wordt beschreven hoe auto’s zullen rijden, worden aangedreven en hoe ze verbonden raken in ons leven. Met andere woorden: makkelijker, veiliger en schoner autorijden. De nieuwste hightech snufjes in harmonie met een prachtige ontwerp. De nieuwe MICRA is de 5e generatie MICRA onder codenaam Sway en is de perfecte auto voor in de stad.

ONTWERP VAN DE NIEUWE NISSAN MICRA

In het kleine auto segment zal de concurrentie het lastig gaan krijgen met de nieuwe Micra. Het sportieve ontwerp, van zowel binnen als van buiten is vernieuwend en iconisch. Maar ook motorisch in zowel Benzine als in Diesel uitvoering. Dit model heeft diepe en karakteristieke lijnen, wat hem ongelooflijk atletisch maakt. Het ontwerp met hoogwaardige details zijn geïnspireerd op de laatste modellen sportauto’s, zowel van binnen (interieur) als van buiten (exterieur). De Nissan Micra kan qua kleur en uitstraling helemaal worden gepersonaliseerd. Zodat het een auto wordt die bij u als persoon past!

NISSAN MICRA BIJ BOCHANE

Bekijk de prijzen van de uitvoeringen en de verschillende opties en ontdek de eindeloze mogelijkheden. Bochane heeft naast nieuwe modellen ook verschillende occasions op voorraad. Bekijk deze online of maak een afspraak om de auto in het echt te bewonderen. Er zit altijd wel een Bochane-vestiging bij jou in de buurt.

NISSAN MICRA HIGH 5 DEAL

(1) Benoemde maandbedragen zijn o.b.v. MICRA Visia met 29% aanbetaling. Gecommuniceerde maandbedragen zijn o.b.v. 60 maanden looptijd, 20% slottermijn en een jaarlijks kostenpercentage van 2,9% rente. Maandbedragen zijn incl. een onderhoudscontract en verlengde garantie voor max. 60 maanden. Op de financiering en services zijn algemene voorwaarden van toepassing, op te vragen via nl-marketing@rcibanque.com. Minimaal te financieren bedrag is € 5.000, geen maximaal te financieren bedrag. De maximale slottermijn is afhankelijk van de looptijd van de financiering en is berekend op basis van de waarde van de auto (40% bij 36 maanden, 30% bij 48 maanden en 20% bij 60 maanden financiering). Nissan Financial Services behoudt zich het recht voor de actie zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatie op basis van VFN normen (http://www.vfn.nl/consumenten/), toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Aflopend krediet (huurkoop) met vaste debetrentevoet verstrekt door Nissan Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (KvK nummer 30055070, AFM vergunningsnummer 12009781). Ga voor de actievoorwaarden naar nissan.nl. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. De 5 jaar garantie bestaat uit 3 jaar standaard fabrieksgarantie + 2 jaar gratis verlengde garantie, met een maximum tot 150.000 km. De actie is uitsluitend geldig op nieuwe klantorders in de periode van 01/09/2020 tot en met 30/09/2020, niet geldig voor fleet en (private) lease orders en niet inwisselbaar tegen contanten. Rentewijzigingen en typfouten voorbehouden.

(2) Consumentenadviesprijs o.b.v. de meest recente prijslijst, incl. btw, bpm, leges, tenaamstellingkosten, recyclingbijdrage en eventuele toepasbare kortingen. Getoonde modellen kunnen afwijken van de beschreven uitvoering. Wijzigingen en drukfouten voorbehouden. © 09-20

Occasions Occasions Werkplaats Werkplaats Openingstijden Openingstijden Bel ons Bel ons