Nieuwe Nissan Micra


Mogen wij de nieuwe Nissan Micra aan u voorstellen?


*De Bose aanbieding is een tijdelijke aanbieding. Prijswijzigingen voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden.

Ontwerp van de nieuwe Nissan Micra

In het kleine auto segment zal de concurrentie het lastig gaan krijgen met de nieuwe Micra. Het sportieve ontwerp, van zowel binnen als van buiten is vernieuwend en iconisch. Maar ook motorisch in zowel Benzine als in Diesel uitvoering. De nieuwe Nissan Micra heeft diepe en karakteristieke lijnen, wat hem ongelooflijk atletisch maakt. Het ontwerp met hoogwaardige details zijn geïnspireerd op de laatste modellen sportauto’s, zowel van binnen (interieur) als van buiten (exterieur). De Nissan Micra kan qua kleur en uitstraling helemaal worden gepersonaliseerd. Zodat het een auto wordt die bij u als persoon past!

De nieuwe Nissan Micra: klaar voor de toekomst

Voor de laatste modellen heeft Nissan gekeken naar de toekomst met hun Intelligent Mobility-visie. Hiermee wordt beschreven hoe auto’s zullen rijden, worden aangedreven en hoe ze verbonden raken in ons leven. Met andere woorden: makkelijker, veiliger en schoner autorijden. De nieuwste hightech snufjes (in vele opties) in harmonie met het prachtige ontwerp (Foto’s van de nieuwe Micra). De nieuwe Micra is de 5e generatie Micra onder codenaam Sway. De nieuwe Nissan Micra is de perfecte auto voor in de stad.Wij hebben verschillende Nissan Micra’s op voorraad. Nieuwe Nissan Micra’s van de laatste (vierde generatie), occasions en demo modellen.

Testresultaten nieuwe Nissan Micra

Nieuwe Nissan Micra

Micra tegen z’n concurrenten: hoe pakt dat uit? Erg goed. Voor de nieuwe Nissan Micra althans! Met name op punten als standaarduitrusting en veiligheid scoort de nieuwe Nissan Micra bijzonder hoog. Bovendien wordt de auto geroemd om z’n opvallende uiterlijk. Bent u benieuwd naar alle testresultaten? We hebben de verschillende autotests voor u onder elkaar gezet.

Bochane Nissan scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 1411 beoordelingen
Bekijk reviews