Nissan Navara


Sterk, wendbaar en stijlvol: de Nissan NAVARA is de nieuwste pick-up die het Nissan-gamma rijker is. Het model is leverbaar in twee carrosserievormen, de King Cab of Double Cab. Beide uitvoeringen beschikken over een krachtige en efficiënte motor, een sterk chassis en biedt u eersteklas comfort.

Offerte aanvragen    Proefrit aanvragen

Prestaties en brandstofverbruik

De Nissan NAVARA heeft met zijn uitstekende prestaties en een laag brandstofverbruik alles wat u van een Nissan pick-up mag verwachten. De eerste Nissan pick-up werd in 1934 geproduceerd en sinds die tijd zijn er al 14 miljoen Nissan pick-up eigenaren die in 180 landen rijden op zowel begaanbare als onbegaanbare wegen. In 1977 werd Nissan pionier met de King Cab-uitvoering en bedacht het bedrijf in 2005 het revolutionaire C-channel systeem en is nu nieuw het pick-up segment de “5-link achterwielophanging met springveer”. Hierdoor wordt het rijcomfort op de verharde- en onverharde wegen enorm bevorderd.

Verharde of onverharde wegen

Zolang er avontuur lonkt aan de horizon, zal de Nissan NAVARA voorop rijden. Of u nou rijdt op de onverharde wegen diep in het binnenland of op de betonnen wegen midden in de stad, de Nissan NAVARA voelt zich altijd in zijn element. Dit komt door de drie verschillende rijstanden: 4WD Hoog – voor licht onverharde wegen, 4WD Laag – voor serieus terreinrijden als in zand, diepe modder of sneeuw en de rijstand 2WD – voor op het asfalt. Met functies als Hill Start Assist en Hill Descent Control is deze pick-up voorbereid op elke uitdaging. Met een laadvermogen tot ruim 1 ton en een trekvermogen van 3,5 ton is de Nissan NAVARA een veelzijdige pick-up die kan worden ingezet voor iedere zware klus. Dankzij het revolutionaire C-channel systeem is de lading in de laadruimte eenvoudig te vergrendelen.

Offerte aanvragen    Proefrit aanvragen

Bochane Nissan scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 1411 beoordelingen
Bekijk reviews