Zakelijk rijden, scherpe prijs

Vanaf 1 januari 2025 vervalt de BPM-vrijstelling voor bedrijfswagens, wat betekent dat een niet-elektrische bedrijfswagen tot wel €16.000 duurder kan worden.

Bochane is jouw partner voor zakelijke mobiliteit. Wij bieden je een ruim aanbod aan bedrijfswagens Nissan, die voldoen aan jouw wensen en eisen op het gebied van duurzaamheid, comfort en efficiëntie.

Op deze pagina vind je meer informatie over onze modellen, aanstaande afschaffing BPM-vrijstelling, emissievrije zones en SEBA-subsidie.

Handige informatie voor zakelijke rijders

Vrijstelling BPM

BPM staat voor Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen. De hoogte van de BPM wordt bepaald door de CO2-uitstoot van de auto: hoe meer CO2 de auto uitstoot, hoe hoger de BPM. Vanaf 1 januari 2025 vervalt de BPM-vrijstelling voor bedrijfswagens, wat betekent dat een niet-elektrische bedrijfswagen tot wel € 16.000 duurder kan worden.

Deze BPM-verhoging geldt voor alle bedrijfswagens van Nissan die niet volledig elektrisch of op waterstof rijden. Profiteer dit jaar nog van de BPM-vrijstelling op bedrijfswagens met een benzine- of dieselmotor.

Emissievrije zones & SEBA-subsidie

Emissievrije zones zijn gebieden in steden waar alleen voertuigen met een lage of geen CO2-uitstoot mogen rijden. Het doel van deze zones is om de luchtkwaliteit te verbeteren en uitstoot te verminderen. Als je met een bedrijfswagen in een emissievrije zone wil rijden, moet je rekening houden met de regels en eisen die per stad verschillen.

2024 is het laatste jaar waarin je SEBA-subsidie kunt aanvragen. Deze subsidie kan oplopen tot €5.000. Investeer daarom dit jaar nog in een elektrische bedrijfswagen van Nissan.

Inmiddels hebben de volgende gemeenten de ambitie tot invoering of een besluit tot invoering van een zero-emissiezone genomen: Almere, Alphen a/d Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Delft, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Ede , Eindhoven, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Hilversum , ’s Hertogenbosch, Hoorn, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Schiphol, Tilburg , Utrecht, Zaanstad en Zwolle.

Onze voorraad

Interesse?

Vragen of meer informatie nodig?

Heb je vragen? Of wil je meer informatie en uitleg ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. De contactgegevens per vestiging vind je op de website. Start de chat op onze website of stuur ons een Whatsapp bericht. Vind je het prettig dat wij contact met jou opnemen naar aanleiding van je vraag? Laat dan je gegevens achter op ons online contactformulier. Ook is het mogelijk om via onze website een offerte aan te vragen. Laat je ons weten waar we je mee kunnen helpen?

Voorwaarden

© 2024 – Alle rechten voorbehouden.

*Personenwagens: De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. De korting is reeds verwerkt in de prijs. Niet geldig voor leaseorders en zakelijke orders, uitsluitend voor particuliere klanten. Niet inwisselbaar tegen contanten.

Deze acties zijn alleen geldig op de modellen bij Bochane en gelden niet i.c.m. andere acties. De acties zijn geldig t/m 30-06-2024.

Bedrijfswagens: De genoemde vanafprijs is exclusief BTW, BPM, afleveringskosten, leges, verwijderingsbijdrage en metallic lak. Deze acties zijn alleen geldig bij Bochane van t/m 30-06-2024 en gelden niet i.c.m. andere acties.

Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk/type) fouten voorbehouden.

**Private Lease:  Vermelde prijzen vanaf prijzen en gebaseerd op het instap model. Bij keuze voor een upgrade model zal de Private Leaseprijs wijzigen. Vanaf tarief gebaseerd op het “basispakket” voor 5 jaar, 10.000 km p/j en 8 of meer schadevrije jaren. Met uitzondering van de LEAF, o.b.v. 4 jaar, 10.000 km p/j en 8 of meer schadevrije jaren.
Bedrag is inclusief motorrijtuigenbelasting, All-riskverzekering, onderhoud, reparatie en banden, vervangend vervoer na 48 uur, pechhulp Europa, afleverkosten incl. een volle tank, ongevallen inzittendenverzekering, rechtsbijstand, afschrijving & rente, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en eventuele updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s.

*EV overheidssubsidie in 2023 beschikbaar en  tot een looptijd van 48 maanden. Berekende EV subsidie per maand berekend o.b.v een looptijd van 48 maanden en subsidie van €2950,-. Kijk hier voor meer informatie.

Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk en type) fouten voorbehouden. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Alle genoemde prijzen zijn exclusief metallic lak. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk/type) fouten voorbehouden.