Nissan Note


De Nissan Note: uitgesproken energiek!

De Nissan Note is een ruime personenauto. Deze 5 deurs Nissan blinkt uit in praktische oplossingen. Kwaliteit staat bij deze auto op nummer één!

Met zijn scherpe, dynamische silhouet is het een opvallende verschijning. De slanke grille bijt zich vast in de achterover liggende koplampen. Bent u benieuwd geworden naar dit model van Nissan? Dan nodigen wij u graag uit! Maak een proefrit bij Nissan dealer autobedrijf Bochane en kom voor de scherpste aanbiedingen naar onze (digitale) showroom. Dan bent u zeker van een goedkope voordelige aankoop.

Nissan Note occasions

Praktische opbergruimte voor iedereen!

In het verfijnde interieur van deze Nissan sluiten vorm en functie perfect op elkaar aan. De verbazend ruime en praktische inrichting is perfect geschikt om al uw waardevolle spullen netjes mee te nemen op reis. Zodra uw oog valt op het dashboard is het duidelijk; alles is tot in de puntjes verzorgd.

Nissan Note

ZUINIGE MOTOREN

Deze Nissan is uitgerust met zuinige motoren en technieken die toonaangevend zijn voor zijn klasse, ontworpen om u als bestuurder enthousiast te maken, met zo min mogelijk kosten. Deze Nissan heeft een lage CO2-uitstoot (vanaf 93 g/km). Dit heeft een gunstige invloed op zowel het milieu als uw portemonnee – wat u goed merkt zodra u gaat tanken.

Proefritformulier

Heeft u interesse in een proefrit? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • :
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bochane Nissan scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 1444 beoordelingen
Bekijk reviews