De Nissan NT400 CABSTAR vrachtwagen met open laadbak is compact aan de buitenkant maar beschikt over een royale laadcapaciteit om uw werk te brengen waar het moet zijn. Efficiënter, gemakkelijker te onderhouden en eenvoudiger te manoeuvreren.

Offerte aanvragen

Opbouw mogeljikheden

U profiteert ook van een groot laadvermogen, lage gebruikskosten, drie variaties in wielbasis en een chassis met vele opbouwmogelijkheden. Met het Business Ready-programma van Nissan kunt u kiezen uit een standaardserie ombouwmogelijkheden. De Nissan NT400 CABSTAR kan worden besteld met traditionele open laadbak, tipper of een bakwagen. En als u andere wensen heeft, kunt u een chassis/cabine bestellen, waarna uw Nissan dealer Bochane u adviseert bij het vinden van de juiste carrosseriebouwer voor uw behoeften.

Laadvermogen

Met een verscheidenheid aan laadvermogens, specifieke stekkers, connectoren voor verschillende carrosserie-uitvoeringen en drie lengtes voor de wielbasis voldoet de Nissan NT400 CABSTAR aan uw bedrijfsbehoeften, wat die ook mogen zijn. Het chassis is verkrijgbaar in drie GVW-gewichten: 3,2 ton, 3,4 ton en 3,5 ton. De Nissan NT400 CABSTAR met dubbele cabine, verkrijgbaar op de 3,5 ton GVW-versie van de Nissan NT400 CABSTAR, biedt plaats en comfort aan 6 mensen. Grote portieren en ruime opstap treden maken in- en uitstappen gemakkelijk en voor extra opbergruimte in de cabine kan de achterbank naar voren worden geklapt.