Nieuwe Nissan Qashqai


De nieuwe Nissan Qashqai is gedurfd, athletisch en imponerend. De succesvolle crossover heeft een facelift gekregen waarbij het stijlvolle design is gecombineerd met intelligente functies om u optimaal te laten genieten van uw rit.

Ontdek de nieuwe Nissan Qashqai

Vooraanzicht van de nieuwe Nissan Qashqai

Nieuwe technologie

De nieuwe Nissan Qashqai is nu nog dynamischer en voorzien van de nieuwste technologieën. Zo zorgt NissanConnect voor rechtstreekse toegang tot uw muziek, tips van Tripadvisor en apps op uw smartphone. Het advanced 5” drive-assist display geeft u verder op een centrale plek gedetailleerde routebeschrijvingen, informatie over de bandenspanning, informatie van de boordcomputer en vele andere rijhulpmiddelen. Ontdek meer over deze nieuwe technologieën en de andere ondersteunende functies.

Stijlvolle uitstraling

De Nissan Qashqai is vernieuwd met prachtige stijlaanpassingen in de motorkap en een robuuste grill. Het sportieve design wordt van binnen gecomplementeerd met unieke interieurdetails. Van het nieuwe dashboard tot de hoogwaardige materialen en de luxe lederen versnellingspook, alles draagt bij aan de premium uitstraling van de nieuwe Qashai.  Ontdek de vernieuwingen in het design van het exterieur  en interieur en bekijk de verschillende opties om de Qashqai eigen te maken.

Testresultaten

De vernieuwde Nissan Qashqai is niet onopgemerkt gebleven onder professionals. De auto werd uitgebreid getest en beoordeeld op verschillende onderdelen. Bekijk de complete beoordeling op in onderstaande video’s van Autoweek en ANWB.

Test Nissan Qashqai Autoweek

De Qashqai wordt door de kenners van Autoweek vooral geroemd om het verbeterde stuurinrichting en de luxere afwerking van het stuurwiel. Ook de stillere motor en de vele intelligente functies voor veiligheid.

Test Nissan Qashqai ANWB

Ook de ANWB noemt vooral de technologische veiligheidsuitrusting als een van de grootste verbeteringen. Ook de stillere motor, het praktische gebruik en het vriendelijke prijskaartje zijn punten die volgens de ANWB de Qashqai tot een toonaangevende auto maken.

Bochane Nissan scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 1444 beoordelingen
Bekijk reviews