• NISSAN QASHQAI

    DE NISSAN QASHQAI: EEN STIJLVOLLE CROSSOVER

High 5 Deal (2) € 27.100,-
High 5 Deal (1) € 219,-

ONTDEK DE NISSAN QASHQAI

De Nissan QASHQAI is gedurfd, atletisch en imponerend. De succesvolle crossover heeft een stijlvol design gecombineerd met intelligente functies om je optimaal te laten genieten van jouw rit.

Ontdek de Nissan QASHQAI van binnen en van buiten

Download een brochure of prijslijst van de Nissan QASHQAI

QASHQAI

NIEUWE TECHNOLOGIE

De nieuwe Nissan QASHQAI is nu nog dynamischer en voorzien van de nieuwste technologieën. Zo zorgt Nissan Connect voor rechtstreekse toegang tot uw muziek, tips van Tripadvisor en apps op uw smartphone. Het advanced 5” drive-assist display geeft u verder op een centrale plek gedetailleerde routebeschrijvingen, informatie over de bandenspanning, informatie van de boordcomputer en vele andere rijhulpmiddelen. Ontdek meer over deze nieuwe technologieën en de andere ondersteunende functies.

STIJLVOLLE UITSTRALING

De Nissan QASHQAI is vernieuwd met prachtige stijlaanpassingen in de motorkap en een robuuste grill. Het sportieve design wordt van binnen gecomplementeerd met unieke interieurdetails. Van het nieuwe dashboard tot de hoogwaardige materialen en de luxe lederen versnellingspook, alles draagt bij aan de premium uitstraling van de nieuwe QASHQAI. Ontdek de vernieuwingen in het design van het exterieur  en interieur en bekijk de verschillende opties om de QASHQAI eigen te maken.

TWEEDEHANDS EN VOORRAAD NISSAN QASHQAI

Bochane heeft verschillende occasions en nieuwe modellen van de Nissan QASHQAI op voorraad. Ook verkopen we de demo modellen van de Nissan QASHQAI . Bekijk hier onze qashqai occasions  of maak een afspraak om deze stoere crossover in het echt te bewonderen. Er zit altijd wel een Bochane-vestiging bij u in de buurt!

 

NISSAN QASHQAI HIGH 5 DEAL

(1) Benoemde maandbedragen zijn o.b.v. QASHQAI Acenta met 29% aanbetaling. Gecommuniceerde maandbedragen zijn o.b.v. 60 maanden looptijd, 20% slottermijn en een jaarlijks kostenpercentage van 2,9% rente. Maandbedragen zijn incl. een onderhoudscontract en verlengde garantie voor max. 60 maanden. Op de financiering en services zijn algemene voorwaarden van toepassing, op te vragen via nl-marketing@rcibanque.com. Minimaal te financieren bedrag is € 5.000, geen maximaal te financieren bedrag. De maximale slottermijn is afhankelijk van de looptijd van de financiering en is berekend op basis van de waarde van de auto (40% bij 36 maanden, 30% bij 48 maanden en 20% bij 60 maanden financiering). Nissan Financial Services behoudt zich het recht voor de actie zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatie op basis van VFN normen (http://www.vfn.nl/consumenten/), toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Aflopend krediet (huurkoop) met vaste debetrentevoet verstrekt door Nissan Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (KvK nummer 30055070, AFM vergunningsnummer 12009781). Ga voor de actievoorwaarden naar nissan.nl. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. De 5 jaar garantie bestaat uit 3 jaar standaard fabrieksgarantie + 2 jaar gratis verlengde garantie, met een maximum tot 150.000 km. De actie is uitsluitend geldig op nieuwe klantorders in de periode van 01/09/2020 tot en met 30/09/2020, niet geldig voor fleet en (private) lease orders en niet inwisselbaar tegen contanten. Rentewijzigingen en typfouten voorbehouden.

(2) Consumentenadviesprijs o.b.v. de meest recente prijslijst, incl. btw, bpm, leges, tenaamstellingkosten, recyclingbijdrage en eventuele toepasbare kortingen. Getoonde modellen kunnen afwijken van de beschreven uitvoering. Wijzigingen en drukfouten voorbehouden. © 09-20

Occasions Occasions Werkplaats Werkplaats Openingstijden Openingstijden Bel ons Bel ons