Laatste nieuws Blijf altijd
op de hoogte


 • Bochane ‘Gezonde Open Huis Dagen’

  Tijdens de Bochane ‘Gezonde Open Huis Dagen’ kunt u kennis maken met de nieuwe modellen van Fiat & Nissan én profiteren van verschillende gezonde acties voor u en uw auto! Waaronder gratis onderhoud en een voordelige onderhoudsbeurt!

  Lees verder
 • Nissan springt toekomst tegemoet met compleet nieuwe Micra en slimme technologie

  Nissan zoomt in op de toekomst: auto’s worden slimmer, schoner en leuker. Hightech-oplossingen gaan samen met zinderend design. Het rijdende bewijs is de vijfde generatie Nissan Micra die debuteert op de Autosalon van Parijs

  Lees verder
 • Ga voor de Bouwvakcheck!

  Traditiegetrouw is het in de zomermaanden juli en augustus weer bouwvak. Een periode waarin de bedrijfswagen veelal stilstaat aangezien u en/of uw medewerkers op vakantie zijn. Een uitgelezen mogelijkheid om uw bedrijfswagen weg te brengen voor een onderhoudsbeurt. Zo kunt u na de bouwvak weer met een gerust gevoel naar uw volgende klant! Maak daarom snel een afspraak en laat de Bochane Bouwvakcheck uitvoeren!

  Lees verder
 • Nissan dealerschap in Almere

  Per 1 mei 2016 heeft Bochane de Nissan activiteiten van AutoBrockhoff Nissan Almere overgenomen. Bochane zet het officiële Nissan Dealer- en Erkend Reparateurschap voort onder de naam Bochane Nissan Almere. Alle lopende en gemaakte afspraken worden één op één door Bochane Nissan Almere overgenomen. Wij verwelkomen u graag in onze showroom of werkplaats!

  Lees verder
 • Ga voor de gratis Nissan zomercheck!

  Rijdt u na het werk nog even naar het strand of gaat u met een volgeladen achterbak op weg naar de zon? U wilt er natuurlijk altijd zeker van zijn dat uw auto ‘als een zonnetje’ rijdt. Kom daarom bij ons langs en laat de Bochane Zomercheck GRATIS uitvoeren i.c.m. de Bochane Privilege Pas.

  Lees verder
 • Renault-Nissan introduceert de komende vier jaar meer dan tien autonoom rijdende modellen

  De Alliantie Renault-Nissan lanceert de komende vier jaar meer dan tien modellen die zijn uitgerust met techniek voor autonoom rijden. De auto’s komen op de markt in Noord-Amerika, Europa, Japan en China. De techniek wordt ingebouwd in reguliere volume modellen voor betaalbare prijzen. Verder introduceert Renault-Nissan een gamma connectiviteitstoepassingen die het de gebruiker makkelijker maken om onderweg in contact te blijven met het werk, sociale netwerken en entertainment.

  Lees verder
Bochane Groep scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 4 beoordelingen