Nissan ARIYA

Volgend jaar komt er een nieuwe elektrische crossover van Nissan. Het is de zuiverste uitdrukking van Intelligente Mobiliteit van Nissan. Een kracht om het vermogen binnenin te ontsluiten. Met meer vermogen, autonomie en stijl.

Reserveer nu!

Design

ARIYA is de adembenemende nieuwe belichaming van de nieuwe visie van Nissan. Een enkele horizontale lijn vervangt een wirwar aan contouren. Smalle LED-koplampen verlichten ‘s nachts uw weg en zijn overdag onzichtbaar. De finishing touch? Een nieuwe verlichte badge.

Onverwachte sensatie

Met twee motoren levert ARIYA e-4ORCE vierwielaandrijving onmiddellijke acceleratie, met vermogen aan alle vier de wielen waar nodig. Vermogen dat de tractie, het comfort en het bochtenwerk in alle weersomstandigheden verbetert, terwijl e-Pedal alles leuk maakt.

Download brochure

Rijden op uw manier

U voelt zich meer op uw gemak. Technologieën voor rijondersteuning bieden u een helpende hand wanneer u dat nodig heeft. Filerijden? Geen probleem. Krappe parkeerplek? ARIYA regelt het wel.

ProPILOT(¹)

Minder stress. ProPILOT(²) met Navi-link helpt u in langzaam rijdend verkeer en om in het midden van de rijbaan te blijven.(‎¹)

Parkeren met ProPILOT(²)

Druk op de Propilot(²) Park-knop, ga rustig achterover zitten en haal uw handen van het stuurwiel want ARIYA kan zichzelf parkeren.

Head-up Display

Houd belangrijke informatie in uw gezichtsveld. Bekijk de snelheid, navigatie en ProPILOT(²)- instellingen.

Volle kracht vooruit

Vrijuit verkennen. Met de keuze uit een 63 kWh batterij en 87 kWh batterij en twee- of vierwielaandrijving is de keuze aan u wat betreft het bereik. Tot 500 km met de 87kWh batterij en tot 360 km met de 63 kWh batterij, er is niets wat u tegenhoudt.

Reserveer nu!

Blijf verbonden met de wereld

Grote dubbele displays en bediening met haptische feedback zijn pas het begin. Wilt u uw favoriete apps voor u zien? U hoeft alleen maar te swipen. Wil u uw afspeellijst horen? U hoeft het maar te vragen.

Amazon Alexa Auto(³)

Met Amazon Alexa Auto(³) ingebouwd kunt u uw stem gebruiken om muziek af te spelen, bars te vinden of zelfs uw slimme huis te bedienen.

Slimme routeplanner

Maak een route aan via de intelligente routeplanner. Kies routes met laadstations langs de weg.

Nissan App

Blijf verbonden met uw Nissan ARIYA. Leer uw voertuig kennen met de Nissan App die elke dag slimmer wordt.

De juiste ARIYA voor u

Zoek de juiste samenstelling. De keuze tussen twee batterijen en drie aandrijflijnen – inclusief e-4ORCE vierwielaandrijving – biedt u een ervaring op maat

ARIYA 63 KwH: Force of wonder

De eerste keuze voor forenzen die niet vaak langere afstanden hoeven te rijden, met een gezin dat in het weekend snakt naar avontuur.

ARIYA E-4ORCE 63 KwH: Force of Adventure

Meer prestaties en meer spanning dankzij de innovatieve e-4ORCE-technologie, ingebed in een snel en responsief pakket.

ARIYA E-4ORCE 87 KwH: Force of Power

Het beste van twee werelden: de uitdager op de langere afstand met alle praktische voordelen van e-4ORCE-technologie.

Rijd als een van de eersten in de nieuwe Nissan ARIYA

Volg op nissan.nl de simpele stappen om de Nissan ARIYA te reserveren en ben een van de eersten die zich straks eigenaar mogen noemen van een nieuwe Nissan ARIYA.

Reserveer nu!

De getoonde afbeeldingen zijn bedoeld als leidraad. In sommige gevallen zijn de foto’s van niet-Nederlandse voorbeeldvoertuigen en komen ze niet overeen met een specifiek model, uitvoering of aanbieding. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar, of zijn beperkt tot bepaalde uitvoeringen.

Gegevens over het rijbereik zijn verkregen uit laboratoriumtests overeenkomstig EU-wetgeving en zijn bestemd voor vergelijkingen tussen verschillende voertuigtypes. De gegevens verwijzen niet naar één specifiek voertuig en vormen geen onderdeel van het aanbod. Deze cijfers kunnen afwijken van werkelijke resultaten tijdens het rijden. Extra uitrusting, onderhoud, rijgedrag en niet-technische factoren zoals weersomstandigheden kunnen van invloed zijn op de uiteindelijke resultaten. Cijfers zijn bepaald volgens de nieuwe testcyclus Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP).

Voorlopige cijfers, in afwachting van homologatie.

(¹) Preproductiemodel wordt getoond. Het werkelijke productiemodel kan afwijken.

(²) ProPILOT is een geavanceerde technologie voor rijondersteuning, maar kan botsingen niet voorkomen. ProPILOT is uitsluitend geschikt voor gebruik op de snelweg (gescheiden met een vangrail) en u moet altijd uw ogen op de weg en handen aan het stuur houden. Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om alert te blijven, veilig te rijden en te allen tijde de macht over het voertuig te behouden. Klik hier voor de voorwaarden met betrekking tot Nissan-technologieën.

(³) Amazon, Alexa en alle aanverwante merken zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of haar dochterondernemingen.
Bepaalde Alexa-functionaliteit is afhankelijk van slimme huistechnologie.