Nissan Business Center


U wilt een auto rijden die past bij uw bedrijf. Maar u bent ook op zoek naar een goede deal. Kom dan naar het Bochane Nissan Business Center Ede, dé expert op het gebied van zakelijke auto’s en bedrijfswagens. Bij ons kunt u zich oriënteren en laten adviseren. En natuurlijk bestellen we uw nieuwe bedrijfsauto(‘s) graag voor u. Uiteraard met de beste leaseopties en financiering. En het onderhoud? Ook dat is bij ons in goede handen.

Neem contact op

Wat doen wij voor u?

  • In ons business center in Ede kunt alle Nissan-bedrijfsauto’s naast elkaar bekijken. Van milieuvriendelijke Nissan LEAF tot Nissan NV400-bestelwagen.
  • U vindt bij ons alle expertise onder één dak. Voor de aankoop krijgt u advies van een ervaren verkoopadviseur die gespecialiseerd is op het gebied van bedrijfswagens en de inzet ervan binnen verschillende organisaties. Na de koop houdt u contact met een aftersales-adviseur.
  • U ontvangt snel een offerte op maat. Ombouw of bestickering nodig? Dat nemen we natuurlijk direct mee in de prijsopgave.
  • Wij adviseren u over de fiscale maatregelen die u als ondernemer belastingvoordeel opleveren. (Denk bijvoorbeeld aan de regels rondom investeringsaftrek.)
  • Wij brengen en halen de auto’s. Natuurlijk als we ze leveren, maar ook als ze onderhoud nodig hebben. U heeft er geen omkijken naar, als er iets met uw wagenpark aan de hand is.
  • Bij een mankement aan de auto heeft u snel een diagnose en gedetailleerde prijsopgave. Onderhoud en reparaties kunnen we meestal dezelfde dag nog doen. Zo zijn uw auto’s weer snel op weg!
  • U krijgt altijd gepast vervangend vervoer in het geval van onderhoud of reparaties. We sturen u altijd met een representatieve vervangende auto of sterke vervangende bedrijfswagen de weg op.

Onze service gaat verder na de koop

Als u ervoor heeft gekozen om bij ons een of meerdere auto’s aan te schaffen, houden we ook na de koop zeker contact. Natuurlijk over de levering van uw auto(‘s). Maar later ook over het onderhoud van uw wagenpark. We houden u graag mobiel en we zetten daar alle expertise voor in. Zowel voor als na de verkoop. Komt er dus een mooie kans voor u voorbij om te besparen op de onderhoudskosten of om de financiering aan te scherpen? Dan hoort u zeker van ons! Met plezier regelen we alle onderhoud, reparaties, garantiewerkzaamheden en eventuele aanpassingen aan het wagenpark voor u.

Ontdek de bedrijfsauto’s van Nissan

Heeft u het liefst een compacte bedrijfswagen? Ontdek de elektrische Nissan NV200 bedrijfswagen. (U kunt zelfs kiezen voor een elektrische NV200 7-zits personenvervoer!)  Heeft u meer ruimte nodig? Kies dan voor een Nissan NV300 bedrijfswagen of een Nissan NV400 bedrijfswagen. Deze bestelauto’s zijn in diverse afmetingen leverbaar. En we richten ze zo in dat ze optimaal inzetbaar zijn bij uw bedrijfsactiviteiten. Heeft u liever een werkpaard wat de zwaarste klussen aan kan? Kies dan voor een Nissan Navara pick-up, met maarliefst een trekkracht van 3500 kg. Op een Nissan bedrijfswagen krijgt u vijf jaar fabrieksgarantie met een maximum van 160.000 kilometer.

Natuurlijk kunt u bij ons business center ook terecht voor business editions van personenauto’s. Ontdek bijvoorbeeld de elektrische Nissan LEAF in 40 en 62 KW uitvoering , die een zeer lage bijtelling van 4% heeft. Of ontdek de sportieve Nissan Qashqai business edition en Nissan X-Trail business edition.

Neem contact op met Bochane Nissan Business Center Ede

We leren u graag beter kennen. Daarom nodigen we u van harte uit om eens binnen te stappen bij ons business center in Ede. Liever even bellen of mailen? Dat kan natuurlijk ook:

Neem contact op

Bochane Nissan Business Center Ede
Galvanistraat 111
6716 AE Ede
0318-648355
Bochane-ede@bochane.nl

Nissan bedrijfswagens Ede