Nissan Leaf 2020

Ben jij op zoek naar een volledig duurzame auto die 100% elektrisch rijdt? En die ook nog eens voor een goede prijs aan te schaffen is? Dan voldoet de Nissan Leaf 2020 helemaal aan jouw eisen! Nissan kwam in 2010 met de eerste versie van de elektrische auto. Destijds baanbrekend, maar nu gewoon een heel betrouwbare auto. De Nissan Leaf 2020 geeft jou ultieme veiligheid in een krachtige auto. De elektrische aandrijving zorgt voor een energiezuinige, stille en voordelige rit: wat wens je nog meer?

Volledig elektrisch

De Nissan Leaf 2020 is volledig elektrisch en stoot geen schadelijke stoffen uit. Nissan geeft jouw veiligheid en die van je omgeving de prioriteit. Zo beschikt de auto over verkeersbord-detectie, forward collision warning en Lane-keeping system. Ook het automatische remsysteem en het detecteren van de dode hoek zit in de Nissan Leaf 2020 ingebouwd. Daarnaast rijdt de auto gewoon erg comfortabel. De actieve hoofdsteunen, de volledig elektrische functies zoals het bedienen van ramen en buitenspiegels en de LED-verlichting zorgen ervoor dat je iedere rit weer geniet. Start de auto met één druk op de knop en de Nissan Leaf 2020 staat klaar om jou comfortabel én veilig naar de volgende bestemming te rijden.

Zorgeloos de weg op

Als erkend Nissan dealer rijd jij met de Nissan Leaf 2020 zorgeloos de weg op. Bij Bochane profiteer je van verschillende voordelen. Denk aan een grondige inspectiebeurt voordat jij met de auto de weg opgaat. Daarnaast kun jij 24 uur per dag, zeven dagen in de week gebruik maken van onze Nissan Assistance dienst. Hiermee verhelpen we zo snel mogelijk de problemen van de Nissan Leaf 2020, zodat jij meteen jouw weg weer kunt vervolgen. Ideaal toch?

De Nissan Leaf 2020 occasions

Bij Bochane hebben we een divers aanbod van de Nissan Leaf 2020. Gebruik de verschillende filteropties om snel tot jouw favoriete keuze te komen. Wij zijn aangesloten bij de Nationale Auto Pas (NAP), waardoor we alle openheid geven over jouw toekomstige occasion. Bochane geeft duidelijkheid over de kilometerstand, alle bijbehorende functies en bijvoorbeeld de accu. Zo weet je snel wat de Nissan Leaf range van jouw occasion is.

Schaf jij de Nissan Leaf 2020 bij ons aan? Dan beschik je automatisch over het standaard dealer pakket. Deze is inclusief een geldige APK-keuring, wettelijke garantie en RDW-leges. Wil je profiteren van nog meer voordelen? Bekijk dan eens onze andere pakketten. Zo voorzien we jou altijd van het juiste pakket!

Maak een proefrit bij één van onze vestigingen

Benieuwd of de Nissan Leaf 2020 een auto voor jou is? Maak dan eerst een gratis proefrit bij één van onze Bochane vestigingen. Zo weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan. Maak snel een afspraak voor een proefrit bij één van onze vestigingen. Wie weet rijd jij binnenkort wel in een nieuwe Nissan Leaf 2020!

Rij jouw occasions auto voordelig met een financiering van Bochane

Heb je niet meteen het hele aankoopbedrag voor je droom occasion klaarliggen, maar wil je de auto wel graag direct kunnen rijden? Sluit dan een voordelige financiering af bij Bochane. Wij bieden scherpe financieringsprijzen tegen concurrerende rentes. Vul de gewenste aanbetaling en de gewenste looptijd van de financiering in en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Rij jouw occasions auto voordelig met een financiering van Bochane!