Nissan Micra 2017

Ben je op zoek naar een compacte, betaalbare en betrouwbare auto? Dan is de Nissan Micra 2017 misschien wel de auto die je zoekt. Een Nissan Micra uit 2017 is namelijk betaalbaar, compact én zuinig. Deze auto is daarom al jaren één van de meest verkochte Japanse auto’s in de subcompacte klasse. De auto is al heel wat jaren op de markt, want in 1993 werd de auto al uitgeroepen tot Auto van het Jaar. Vandaag de dag kom je de auto nog vaak tegen. Zie je jezelf wel n een Nissan Micra uit 2017 rijden? Neem dan een kijkje tussen ons aanbod of kom langs voor een proefrit bij één van onze vestigingen.

Een betaalbare en compacte auto


De Nissan Micra uit 2017 is een perfecte eerste auto. Maar ook als je op zoek bent naar een kleinere auto, komt dit model perfect tot zijn recht. De Nissan Micra uit 2017 erg compact, waardoor het een geschikt model is als stadsauto. Toch ben je waarschijnlijk verrast als je de binnenkant van de auto ziet. De binnenkant is namelijk erg ruim, waardoor iedereen comfortabel kan zitten. Dankzij het lage gewicht betaal je minder wegenbelasting.

Daarnaast is dit model een erg zuinige auto. Als je op pad gaat met deze auto, is het pas na heel veel kilometers nodig om te tanken. Ondanks dat de Nissan Micra uit 2017 een betaalbare auto is, is het wel een auto die voorzien is van alle gemakken: de nodige uitrusting en benodigde accessoires zijn gewoon aanwezig. Misschien ben je wel specifiek op zoek naar een Nissan Micra uit 2017 met automaat. Het is belangrijk dat je comfortabel op de bestemming aankomt. Dat is met deze prachtige Nissan Micra uit 2017 mogelijk!

Ruim aanbod Nissan Micra 2017 occasions


Het aanbod van de Nissan Micra uit 2017 is erg ruim. Op deze pagina vind je alle tweedehands auto’s uit deze uitvoering die we momenteel bij onze vestigingen hebben staan. Omdat de Nissan Micra uit 2017 een populaire auto is, verversen we ons aanbod regelmatig.

Een Nissan Micra kopen 2017 kopen bij Bochane


Bochane is een erkend Nissan en BOVAG dealer. Dit betekent dat je de Nissan Micra uit 2017 met een gerust hart en een vertrouwd gevoel bij Bochane kunt kopen. We hebben namelijk echte professionals in dienst die je Nissan Micra uit 2017 met zorg en deskundigheid in topconditie houden. Daarnaast kunnen we je voordelige onderhoud- en garantiepakketten aanbieden bij de aanschaf van een auto bij Bochane. Je profiteert dan van verschillende voordelen. Ook wordt de auto op-en-top afgeleverd. Heb je behoefte aan meer informatie? Vraag dan onze specialisten.

Kom langs voor een proefrit!


Ben je benieuwd naar het rijcomfort van de Nissan Micra uit 2017? En wil je de auto graag uitgebreid en rustig bekijken? Dat is mogelijk! Kom langs voor een proefrit en ervaar de auto zelf. Je kunt een proefrit maken bij één van onze vestigingen:

Rij jouw occasions auto voordelig met een financiering van Bochane

Heb je niet meteen het hele aankoopbedrag voor je droom occasion klaarliggen, maar wil je de auto wel graag direct kunnen rijden? Sluit dan een voordelige financiering af bij Bochane. Wij bieden scherpe financieringsprijzen tegen concurrerende rentes. Vul de gewenste aanbetaling en de gewenste looptijd van de financiering in en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Rij jouw occasions auto voordelig met een financiering van Bochane!