Nissan Micra 2019

De Nissan Micra uit 2019 is een compacte, zuinige en veelzijdige auto die geschikt is voor zowel stads- als snelwegritten. Dit model is een populaire keuze onder kopers van tweedehands auto’s, vanwege zijn compacte formaat, zuinige motoren en lage gebruikskosten. Ben je op zoek naar een zuinige, compacte occasion uit 2019? Neem dan vooral even een kijkje bij Bochane. We hebben als Nissan-dealer een ruim aanbod van allerlei modellen waaronder de fijne en compacte Nissan Micra 2019. Ontdek snel ons volledige aanbod op deze pagina!

Is een Nissan Micra met bouwjaar 2019 iets voor jou?

De Nissan Micra 2019 is er in verschillende uitvoeringen, waaronder een vijfdeurs hatchback, een driedeurs coupé en een vijfdeurs stationwagon. De auto heeft een knusse maar comfortabele cabine en de Nissan Micra 2019 beschikt onder meer over verschillende veiligheidsvoorzieningen die de bestuurder en passagiers beschermen bij een ongeval. Een Nissan Micra 2019 is het ideale voertuig voor jou wanneer je op zoek bent naar een tweedehands auto die betrouwbaar, zuinig en betaalbaar is. Doordat deze occasion een Japans gebouwd voertuig is kun je uitgaan van een duurzame en betrouwbare auto waar de Japanse autofabrikant bekend om staat. Wanneer je bij Bochane een Nissan Micra uit 2019 koopt, hoef je je niet druk te maken over hoge onderhouds- en reparatiekosten. Met de tweedehands Nissan Micra uit 2019 heb je een kwalitatief hoogstaande auto voor een scherpe prijs!

Waarom kiezen voor een Nissan Micra uit 2019 van Bochane?

Bij Bochane, zijn we erkend Nissan dealer, hierdoor kunnen we vaak mooie opties van de tweedehands Nissan Micra uit 2019 aanbieden. Als erkende dealer, kun je er zeker van zijn dat al onze auto’s zorgvuldig zijn onderhouden en gecontroleerd op eventuele technische problemen. Bij Bochane verkopen alleen auto’s die voldoen aan onze hoge standaarden. Ook zijn wij aangesloten bij de BOVAG. Dit geeft je net die extra garantie waarmee je vol vertrouwen met de auto de weg op gaat. Tot slot kun je voor een kleine meerprijs ook nog eens een dealerpakket aanschaffen voor onderhoud. Afhankelijk van het plan dat je kiest, kun je profiteren van verschillende voordelen.

Maak een proefrit bij één van onze vestigingen!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de comfortabele en compacte Nissan Micra uit 2019? Kom dan langs om een proefrit te maken en voel zelf hoe deze auto écht rijdt! Selecteer Nissan Micra 2019 naar wens en plan een afspraak in bij de vestiging waar jouw auto staat. Online is het heel eenvoudig om een afspraak te plannen maar je mag uiteraard ook direct telefonisch contact opnemen met de vestiging naar keuze! Tot snel!

Rij jouw occasions auto voordelig met een financiering van Bochane

Heb je niet meteen het hele aankoopbedrag voor je droom occasion klaarliggen, maar wil je de auto wel graag direct kunnen rijden? Sluit dan een voordelige financiering af bij Bochane. Wij bieden scherpe financieringsprijzen tegen concurrerende rentes. Vul de gewenste aanbetaling en de gewenste looptijd van de financiering in en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Rij jouw occasions auto voordelig met een financiering van Bochane!