Nissan Micra 2021 occasions

De perfecte stadsauto is de Nissan Micra uit 2021; compact, gemakkelijke instap, rijdt soepel en heeft een aantrekkelijke prijs. De Micra 2021 is zo geliefd vanwege de slim benutte ruimte, waardoor hij perfect is voor stadsbewoners of kleinere gezinnen. De Nissan Micra uit 2021 is bij Bochane verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Elke occasion is uniek, waardoor je een ruime keuze hebt in kleuren en functies. Misschien ben je specifiek op zoek naar de Nissan Micra N-Sport 2021, deze vind je zeker in ons assortiment. De Micra 2021 is zeer comfortabel, veilig en stabiel op de weg. Ben je op zoek naar een betrouwbare Nissan Micra uit 2021? Dan ben je bij ons precies op de juiste plek. Bekijk ons uitgebreide aanbod en ontdek of jouw nieuwe Nissan Micra 2021 ertussen zit!

Een betrouwbare Nissan Micra van een erkende Nissan-dealer

Bochane is al jaren een erkende Nissan dealer. Dit betekent dat we diepgaande kennis hebben van elk model en volledig op de hoogte zijn van mogelijke problemen, zowel bij de voorbereiding op de verkoop als bij het daaropvolgende onderhoud in de komende jaren. Je kunt met een gerust hart rijden in de wetenschap dat de 2021 Nissan Micra in bekwame en ervaren handen is geweest. Onze prioriteit is kwaliteit en veiligheid, dit kun je verwachten wanneer je een Nissan Micra uit 2021 bij Bochane koopt. Dankzij onze expertise kunnen jij en je medepassagiers vertrouwen op veel veilige ritten.

We zijn naast erkende Nissan-dealer ook BOVAG-lid. Dit betekent dat we voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van de branchevereniging, zodat jij als klant kunt vertrouwen op deskundige begeleiding en onderhoud. We vinden het belangrijk dat je een auto vindt die precies bij jouw persoonlijke wensen past en dat je je altijd veilig voelt in jouw auto. We kijken ernaar uit om met je samen te werken en doen er alles aan om te zorgen dat je een geweldige ervaring hebt met ons als dealer en garage.

Profiteer van extra voordelen met een dealerpakket

Wij adviseren om een dealerpakket toe te voegen aan jouw aankoop van een Nissan Micra 2021 om het maximale uit je aankoop én auto te halen. Voor slechts een kleine meerprijs biedt het dealerpakket je vele voordelen bij de aankoop van een auto. Zo omvat het basispakket een grondige vloeistofinspectie, een reiniging, een jaar BOVAG-garantiedekking en minimaal zes maanden APK-garantie. Het dealerpakket wordt nog aantrekkelijker doordat je ook een Bochane Privilegepas ontvangt. Hiermee geniet je van een gratis winter- en zomerinspectie, gratis bandenreparaties, mobiliteitsdiensten voor jouw Nissan Micra uit 2021, ruitreparaties en 10% korting wanneer je een auto huurt bij Bochane Autoverhuur.

Ervaar zelf hoe de Nissan Micra 2021 op de weg is!

Het is belangrijk om eerst het rijcomfort van jouw nieuwe auto te beoordelen voordat je overgaat op de aankoop van een Nissan Micra 2021. Daarom is het altijd mogelijk om een proefrit in te plannen bij één van onze vestigingen. Bekijk van tevoren waar jouw gewenste Nissan Micra uit 2021 zich bevindt en maak een afspraak voor een proefrit bij deze locaties. Alle locaties waar het mogelijk is een proefrit in te plannen vind je hieronder:

Rij jouw occasions auto voordelig met een financiering van Bochane

Heb je niet meteen het hele aankoopbedrag voor je droom occasion klaarliggen, maar wil je de auto wel graag direct kunnen rijden? Sluit dan een voordelige financiering af bij Bochane. Wij bieden scherpe financieringsprijzen tegen concurrerende rentes. Vul de gewenste aanbetaling en de gewenste looptijd van de financiering in en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Rij jouw occasions auto voordelig met een financiering van Bochane!