Nissan Qashqai 2021

De Nissan Qashqai 2021 is een compacte cross-over SUV die al sinds zijn debuut in 2006 een populaire keuze is onder consumenten. Hij biedt de veelzijdigheid en bruikbaarheid van een SUV, maar dan in een kleiner pakket. Manoeuvreren in het stadsverkeer en op ruw terrein is hierdoor geen enkel probleem voor de Nissan Qashqai 2021 occasion. De Qashqai heeft in de loop der jaren verschillende updates en herontwerpen ondergaan. Het nieuwste model uit 2021 heeft een modern design, geavanceerde technologieën en gemaksfuncties. Al met al is de Nissan Qashqai 2021 een gezinsvriendelijk voertuig om de rijervaringen voor de dagelijkse bestuurder te verbeteren.

Geavanceerde veiligheidsfuncties van Nissan Qashqai 2021

Een van de opvallende kenmerken van de Nissan Qashqai 2021 is de geavanceerde veiligheidstechnologie, die een reeks rijhulpsystemen omvat. Zo beschikt de occasion over lijncorrectie. Dit systeem gebruikt camera’s om te detecteren wanneer het voertuig van zijn rijstrook afwijkt en waarschuwt de bestuurder met hoorbare en visuele waarschuwingen wanneer dit het geval is. Ook wanneer een obstakel te snel nadert, remt de Nissan Qashqai 2021 automatisch om aanrijdingen te voorkomen. Daarnaast heeft de occasion een 360-graden camerasysteem om bij het parkeren de omgeving te monitoren en dode hoeken we bewaken. Zo ga je nog veiliger en comfortabeler de weg op.

Prestatie-opties Nissan Qashqai 2021

Qua prestaties is de Qashqai 2021 verkrijgbaar met een keuze uit twee motortypes: een 2,0-liter viercilindermotor of een 1,3-liter viercilindermotor met turbocompressor. Beide motoren zijn gekoppeld aan een continu variabele transmissie (CVT) en zijn verkrijgbaar met voorwielaandrijving of vierwielaandrijving. De Qashqai is ook verkrijgbaar met een hybride aandrijflijn, die een 2,0-liter viercilindermotor combineert met een elektromotor voor een lager brandstofverbruik. Deze hybride aandrijflijn is ontworpen om het brandstofverbruik te verbeteren en de uitstoot te verminderen. Het is niet nodig om de Qashqai hybride aan te sluiten om de accu op te laden, deze wordt tijdens het rijden automatisch opgeladen.

Interieurcomfort en gemak van de Nissan Qashqai 2021

Wanneer naar het interieur van de occasion wordt gekeken, valt op dat de auto over een ruime en goed ingerichte cabine beschikt. Dit biedt veel opbergmogelijkheden voor als je een lange vakantie gepland hebt. Ook zijn de stoelen heel comfortabel ingericht en zijn erg prettig om lange stukken mee te rijden. Tevens heeft de Nissan Qashqai 2021 een gebruiksvriendelijk 7-inch touchscreen en is het voorzien van moderne en handige functies. Zo is het dak uitschuifbaar, heeft het een handsfree en elektrisch bedienbare achterklep. Handig wanneer je jouw handen vol hebt met boodschappen en geen ruimte hebt om handmatig de klep te openen.

Maak een gratis proefrit met de Nissan Qashqai 2021

Ben je geïnteresseerd in de Nissan Qashqai 2021 occasion? Dan wil je natuurlijk zeker van zijn dat hij echt bij jou past. Ervaar het nu zelf en kom langs bij één van onze vestigingen. Hier kun je de auto rustig bekijken en onze deskundigen beantwoorden al jouw vragen. Om de rijstijl van de Nissan Qashqai 2021 te ervaren, kun je er ook voor kiezen om een vrijblijvende proefrit te maken. Zo kun je je inbeelden hoe het is om de occasion aan te hebben geschaft. Onze filialen zijn gevestigd in:

Rij jouw occasions auto voordelig met een financiering van Bochane

Heb je niet meteen het hele aankoopbedrag voor je droom occasion klaarliggen, maar wil je de auto wel graag direct kunnen rijden? Sluit dan een voordelige financiering af bij Bochane. Wij bieden scherpe financieringsprijzen tegen concurrerende rentes. Vul de gewenste aanbetaling en de gewenste looptijd van de financiering in en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Rij jouw occasions auto voordelig met een financiering van Bochane!