Keuze uit ruim 1.200 top occasions bij Bochane

De Nissan X-Trail uit 2020 behoort tot de derde en huidige generatie binnen de X-Trail familie. Dit is een compacte vierwiel aangedreven cross-over SUV van Nissan uit Japan. Hoewel de Nissan X-Trail, waaronder de Nissan X-Trail met bouwjaar 2020, in het compacte segment valt, is het wel de ruimste en grootste cross-over SUV van Nissan. De auto verscheen voor het eerst op de markt in 2001. Vandaag de dag is de auto nog steeds in productie. De huidige, derde generatie waartoe de Nissan X-Trail uit 2020 ook behoort, werd in 2013 voor het eerst geïntroduceerd. Ben je op zoek naar een betrouwbare Nissan X-Trail uit 2020? Dan ben je bij Bochane aan het goede adres. Bekijk hier onze huidige voorraad.

Nissan X-Trail 2020: ruim en rijk uitgerust


Het eerste wat opvalt aan de Nissan X-Trail uit 2020 is dat het een zeer ruime en rijk uitgeruste auto is. Dankzij de grote laadcapaciteit en het ruime interieur, is de Nissan X-Trail met bouwjaar 2020 ideaal voor grote gezinnen en families. De X-Trail is er voor mensen die er graag met het hele gezin met de auto op uit gaan. Van dagjes weg tot aan een langere vakantie, deze compacte 4×4 met vierwielaandrijving neem je overal mee naartoe. Je hebt hierbij de keuze uit verschillende uitvoeringen. Zo is de auto beschikbaar met 5, maar ook met 7 zitplaatsen. Het grote aantal veiligheidsvoorzieningen maakt dat je veilig en comfortabel op je bestemming aankomt. Aan werkelijk alles is gedacht bij de Nissan X-Trail met bouwjaar 2020.

Onze voorraad Nissan X-Trail met bouwjaar 2020


Uiteraard mag ook de Nissan X-Trail uit 2020 niet in onze voorraad occasions ontbreken. Met enige regelmaat krijgen we nieuwe tweedehands Nissan X-Trail uit 2020 binnen bij onze vestigingen. De auto’s die we hebben binnen gekregen plaatsen we vervolgens op deze pagina. Je vindt hier dan ook altijd een actueel en up-to-date aanbod. Maak gebruik van de zoekfilters om snel en gemakkelijk te zoeken naar een Nissan X-Trail met bouwjaar 2020 die aan jouw eisen en wensen voldoet. Tevens kun je hier auto’s met elkaar vergelijken en als favoriet opslaan. Mocht de Nissan X-Trail uit 2020 van jouw dromen er op dit moment niet tussen staan, dan kun je je zoekopdracht desgewenst opslaan. Het voordeel hiervan is dat je niet iedere keer deze pagina hoeft te checken om te zien of er alweer een nieuwe auto bij is gekomen. Wij houden je namelijk door middel van e-mail op de hoogte. Wel zo handig!

Sluit een dealerpakket af voor je Nissan X-Trail uit 2020


Wil je het beste voor je auto? Sluit dan een scherp geprijsd dealerpakket af. Wij bieden de volgende opties voor jouw Nissan X-Trail uit 2020 aan: basis, plus of premium. Bij al deze dealerpakketten profiteer je van verschillende voordelen vergeleken met het standaard afleverpakket. Wat die voordelen precies zijn, verschilt per pakket en is terug te vinden op onze website. Ook lees je hier aan welke voorwaarden je auto moet voldoen. Zo zijn de plus en premium pakketten bijvoorbeeld alleen beschikbaar voor auto’s die jonger zijn dan 5 jaar en bij aflevering niet meer dan 100.000 kilometer op de teller hebben staan.

Proefrit maken? Kom vrijblijvend langs bij jouw Bochane vestiging


Voor het maken van een vrijblijvende proefrit nodigen we je graag uit bij één van onze vestigingen. De plaatsen waar wij gevestigd zijn, vind je hieronder. Je kunt telefonisch een afspraak maken. Maar het is ook mogelijk om je afspraak online in te plannen. Bij welke vestiging kom jij een proefrit maken in een Nissan X-Trail met bouwjaar 2020?

Rij jouw occasions auto voordelig met een financiering van Bochane

Heb je niet meteen het hele aankoopbedrag voor je droom occasion klaarliggen, maar wil je de auto wel graag direct kunnen rijden? Sluit dan een voordelige financiering af bij Bochane. Wij bieden scherpe financieringsprijzen tegen concurrerende rentes. Vul de gewenste aanbetaling en de gewenste looptijd van de financiering in en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Rij jouw occasions auto voordelig met een financiering van Bochane!