Nissan x trail 2021

Ben jij op zoek naar een auto die wat meer gericht is op de technologie? Dan is de Nissan x trail 2021 misschien wel iets voor jou. Met de Nissan x trail 2021 til je technologie en comfort naar een hoger niveau. Een groot voordeel hiervan is dat jij je volledig op de weg kunt concentreren tijdens het rijden. Daarnaast heeft deze Nissan een hogere instap als de meeste auto´s.

Vind jouw Nissan x trail 2021 bij Bochane

Bij Bochane kun je terecht voor verschillende soorten occasions, waaronder de Nissan x trail 2021. Voordat je langs gaat bij één van onze vestigingen, kun je ook eerst een kijkje nemen op onze website. Wij geven jou namelijk graag zo veel mogelijk informatie over onze auto´s zodat je direct enthousiast kunt worden. Maar er zijn ook verschillende foto´s te vinden van de binnen- en buitenkant van onze Nissan x trail 2021. Daarnaast zijn de specificaties van de auto ook eenvoudig te vinden. Denk hierbij aan het bouwjaar, de kilometerstand, het kenteken en de energielabel.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van onze website? Dan kun je ervoor kiezen om eerst een proefrit te maken, maar je kunt ook aangeven dat je interesse hebt. Laat je gegevens achter en laat weten of je een offerte opgestuurd wilt hebben of dat één van onze collega´s telefonisch contact met je op mag nemen.

Voeg een dealerpakket toe aan jouw Nissan x trail 2021

Wanneer jij een Nissan x trail 2021 aanschaft bij Bochane, zorgen wij ervoor dat hij standaard afgeleverd wordt inclusief een geldige APK. Daarnaast wordt hij ook direct overgeschreven op jouw naam. Vind je het prettig om jouw auto goed verzekerd te hebben? Dan kun je ervoor kiezen om één van onze dealerpakketten af te sluiten. Hierbij kun je kiezen uit een standaard, basis, plus en premium pakket.

Bij het basis pakket zit een geldige APK keuring bij van minimaal zes maanden. Bij het plus pakket heb je onder andere een onderhoudsbeurt volgens het schema van de fabrikant. Bij het premium pakket krijg je toegang tot nog meer, bijvoorbeeld een Bochane Privilege Pas waarbij je gebruik kunt maken van gratis diensten voor één jaar. Kijk daarom eerst goed naar de mogelijkheden van deze pakketten voordat je er één aanschaft.

Kom een proefrit maken bij één van onze vestigingen

Ben je enthousiast geworden over de Nissan x trail 2021? Dan is het mogelijk om vrijblijvend een proefrit bij ons in te plannen. Op deze manier kom jij erachter of de Nissan x trail 2021 de perfecte auto voor jou is. Bochane is gevestigd in meerdere steden over heel Nederland, waardoor er altijd een vestiging bij jou in de buurt zit. Je kunt eenvoudig een afspraak inplannen via onze website of tijdens een bezoekje aan één van onze vestigingen:

Rij jouw occasions auto voordelig met een financiering van Bochane

Heb je niet meteen het hele aankoopbedrag voor je droom occasion klaarliggen, maar wil je de auto wel graag direct kunnen rijden? Sluit dan een voordelige financiering af bij Bochane. Wij bieden scherpe financieringsprijzen tegen concurrerende rentes. Vul de gewenste aanbetaling en de gewenste looptijd van de financiering in en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Rij jouw occasions auto voordelig met een financiering van Bochane!