Bochane Nissan is onderdeel van de Bochane Groep. Bochane Groep vertegenwoordigt de merken Renault, Dacia en Nissan. Ook bezit Bochane een universeel schadebedrijf, een eigen leasemaatschappij en een autoverhuurbedrijf.

Missie: zorgeloze mobiliteit, van A naar Bochane

Wij geloven dat mobiliteit altijd belangrijk een onderdeel zal blijven in het leven van mensen. Het is voor mensen een basisbehoefte om zich te verplaatsen van A naar B. Mobiliteit zorgt voor vrijheid, het stelt in staat om te gaan en staan waar iemand maar wil. Bochane zal blijven voorzien in de mobiliteitsbehoefte en ervoor zorgen dat men zorgeloos van A naar B kan reizen. Op welke manier dan ook.

Visie: Bochane uw mobiliteitspartner

Het aanbieden van zorgeloze mobiliteit gaat verder dan alleen een transactie. Door in gesprek te gaan met de klanten en mee te denken willen we een duurzame partner worden van deze klant. Hierdoor kunnen we meebewegen met de veranderende behoefte en zorgen voor continuïteit van ons bedrijf. Door het pallet van mobiliteitsoplossingen door te blijven ontwikkelen, kunnen we altijd voorzien in de behoefte en zorgen we dat de klanten bij ons blijven komen.

Ambities

Waarom zou u naar diverse leveranciers gaan als u alles onder één dak kunt vinden? De Bochane Groep biedt u namelijk het “one-stop-shopping” concept aan. U kunt dus bij ons terecht voor al uw mobiliteitsoplossingen. Uw zorg is bij ons in goede handen, immers onze kracht is onze persoonlijke aandacht voor u!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en Bochane

Autobedrijf Bochane doet er alles aan om zo milieubewust mogelijk om te gaan met materialen. Milieuzorg is een onderwerp dat niet meer weg te denken is in het moderne autobedrijf. Derhalve voldoen wij geheel aan de wettelijk voorgeschreven verplichtingen, zoals een vloeistofdichte vloer, een olie/ benzine afscheider en bovengrondse opslag van milieugevaarlijke vloeistoffen.