De Bochane Groep volgt de ontwikkelingen in haar omgeving op de voet en is zich bewust van de verantwoordelijkheid die het als organisatie heeft tegenover de samenleving. Een zorgwekkende ontwikkeling is de opwarming van de aarde (global warming) door de uitstoot van teveel CO2.

De Bochane Groep is ervan overtuigd dat het belangrijk is dat iedereen zijn of haar steentje bijdraagt om het klimaatprobleem aan te pakken. Duurzaam ondernemen doe je niet alleen, duurzaam ondernemen doe je samen.

Visie op Verantwoord Ondernemen

Samenwerken is volgens de Bochane Groep de sleutel tot succes bij duurzaam ondernemen. Daarom treffen wij niet alleen zelf maatregelen om het milieu te beschermen, maar proberen wij juist onze klanten hiervan mee te laten profiteren. Dit doen wij door het aanbieden van een breed assortiment aan milieu vriendelijk(er)e producten, auto’s met een laag verbruik zijn namelijk niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee. Wij kunnen onze klant altijd voorzien van een duurzaam mobiliteitsadvies op maat.

Strategie Verantwoord Ondernemen

Als autobedrijf is de Bochane Groep gebonden aan milieuwet- en regelgeving waar wij uiteraard aan voldoen, zoals: een vloeistofdichte vloer, een olie/ benzine afscheider en bovengrondse opslag van milieugevaarlijke vloeistoffen, maar de Bochane Groep gaat verder. Naast het voldoen aan wet- en regelgeving wil de Bochane Groep méér. Zo streven wij maximaal naar:

  • Het toepassen van afvalmanagement
  • Het verminderen van het energieverbruik
  • Het gebruiken van duurzame energie
  • Het verminderen van het aantal afgedrukte documenten
  • Het aanbieden van milieuvriendelijke producten aan de hand van een op maat gemaakt advies

De Bochane Groep wil transparant zijn in het beleid dat zij voert op het gebied van duurzaam ondernemen. Daarom laten wij onze inspanningen beoordelen door de BOVAG en hebben wij als doel te worden beloond met het certificaat Erkend Duurzaam. Dit is hét keurmerk waar u een duurzaam autobedrijf aan kunt herkennen.

ErkendDuurzaam