Zomercheck


Bochane Nissan Zomercheck

De zomer komt eraan en dit betekent dat onze auto’s een zomercheck kunnen gebruiken. De auto maakt waarschijnlijk veel meer kilometers dan voorheen: een dagje naar het strand, op vakantie in binnen- of buitenland, picknicken met het gezin. Om veilig en zonder zorgen weer de weg op te kunnen bestaat er de zomercheck.

Maak een afspraak

Wat is een Zomercheck?

Tijdens de zomercheck controleren wij je auto op de belangrijkste punten. Als de auto op al deze punten goed scoort, kun je veilig en zorgeloos op pad. Je ontvangt na afloop van de zomercontrole onze bevindingen en eventuele adviezen:

  1. Accu & Elektrisch systeem
  2. Banden
  3. Remmen
  4. Ruitenwissers
  5. Verwarming
  6. Carrosserie
  7. Uitlaat
  8. Vloeistoffen
  9. Verlichting
  10. Sloten en portieren

Wat kost de Bochane Nissan Zomercheck?

Bij Bochane is de zomerinspectie helemaal gratis wanneer je in het bezit bent van een Bochane Privilege Pas of een Nissan+ card. Heb je geen pas? Dan is de Zomercheck slechts € 19,95.

Speciale zomeractie

Indien er uit de check blijkt dat er reparaties nodig zijn, ontvang je op deze onderdelen 10% korting. Daarnaast heb je tot 30% korting op zomerbanden.

Nog meer aanbiedingen

Er zijn nog meer aanbiedingen! Tijdens de actieperiode tot 31 juli 2019 kun je kans maken op een trip naar Curaçao of een van de kleinere prijzen winnen. Bekijk de voorwaarden op de website van Nissan.

Bochane Nissan scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 1444 beoordelingen
Bekijk reviews