Ontdek de acties!

Profiteer van ons Sleurhuttenvoordeel!

Bij Bochane heb je altijd de keuze uit ruim 1.500 top occasions. Noem een merk en model en de kans is zeer groot dat wij enkele geschikte occasions voor jou bij onze vestigingen hebben staan. Ook modellen met een trekhaak om de caravan aan te hangen! Daarom nu in aanloop naar de zomer een mooie aanbieding.
Ontvang bij aanschaf van Renault Captur uit 2022 een gratis trekhaak t.w.v. € 1100,-, bij een Megane Estate een vakantiecheque t.w.v. € 750,- en bij de Renault Megane een zeer scherp all-in private lease tarief van slechts € 449,- incl. BTW.*

Speciaal voor jou geselecteerd

De beste trekauto-deals van Bochane

Bij Bochane hebben we doorgaans ruim 1.500 occasions op voorraad. Tussen die 1.500 zitten een paar perfecte trekauto’s. Ideaal om de caravan achter te hangen! Op drie geselecteerde modellen zit nu een mooie actie.

Ontvang bij aanschaf van Renault Captur uit 2022 een gratis trekhaak t.w.v. € 1100,-, bij een Megane Estate een vakantiecheque t.w.v. € 750,- en bij de Renault Megane een zeer scherp all-in private lease tarief van slechts € 449,- incl. BTW.* Vraag onze verkopers welk specifiek voertuig in aanmerking komt.

Voorwaarden

* De genoemde acties zijn alleen geldig op de door ons geselecteerde modellen bij Bochane of Vakgarage BSC en niet geldig i.c.m. andere acties. De acties zijn ook niet uitwisselbaar. De consumentenadviesprijs is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. De acties zijn geldig van t/m 31-05-2024. Vanaf tarief gebaseerd voor 24 maanden, 10.000 km p/j. Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Niet inwisselbaar tegen korting, inruilpremie of contanten. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk/type) fouten voorbehouden.